Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Menuja e ditës 2

Per mua mjafton kur merr porosine te jete i sjellshem e i qeshur dhe ndihmues nese i kerkoj ndonje rekomandim. Kur te kem nevoje te tregohet i gatshem per te me ndihmuar. Dhe kur iki te jete me buzeqeshje ne fytyre. Vjen s’vjen kur jam duke ngrene s’e kam problem per aq kohe sa nuk kam nevoje per ndonjegje.
Ketu ne USA ne pergjithesi jane shume te sjellshem, buzeqeshin vesh me vesh. Te japin muhabet, se kuptohet presin tipin , nuk eshte “falas”..
A ska latin andej nga ty? 🤔

@L0verman ajo qe the me siper hyn tek “service mind “ sherbimi qe une personalisht adhuroj dhe keshtu duhet te jete! Menuja e personalizuar me wine pairing eshte art me vete. Jam ne alb tani dhe askush sme ka impresionuar me sherbimin :D
As nuk vijne te pyesin : Si ju duket ushqimi? Apo lere pastaj nese ke ankesa , nuk e marrin mundimin as te ta “rregullojne “ pjaten!
Sherbimin e njoh dhe sh mire madje, patjeter qe kuzhinieri ka te beje shume, por dhe sherbimi in front of the house eshte po aq me rendesi!
epo andej nga ke ikur ti nuk e dijne mire shqipen..

duhet te zbresesh ktej nga qendra , nga shqiperia mesme qe te mbushesh me fryme , te te vije era shqiperi bio..🌻

une kam vene bast me @Uran per kte ndeshje.
ai eshte me Francen.🦊
Ne fakt as kam pare asnje ndeshje te Spanjes kete boteror. Ashtu ka qelluar. S’kam qene ne shtepi kur luante Spanja dhe as e kam idene si kane luajtur. Besoj dhe une qe fiton Franca, bazuar ne c’kam pare. E pranoj qe vleresimi im eshte cik i cunguar se nga te dyja, vetem Francen kam pare. 😁

Ne fakt as kam pare asnje ndeshje te Spanjes kete boteror. Ashtu ka qelluar. S’kam qene ne shtepi kur luante Spanja dhe as e kam idene si kane luajtur. Besoj dhe une qe fiton Franca, bazuar ne c’kam pare. E pranoj qe vleresimi im eshte cik i cunguar se nga te dyja, vetem Francen kam pare. 😁
Ec ti mbushim menje @Xha Tani qe fiton Franca 🙄

perderisa Spanja erdhi deri ktu , nuk eshte larg Finales , por pse jo as me larg Titullit me Fame Boterore..🌻💚

perderisa Spanja erdhi deri ktu , nuk eshte larg Finales , por pse jo as me larg Titullit me Fame Boterore..🌻💚
Le te fitoje me i miri. Nuk jam me asnje nga skuadrat qe kane mbetur. Do bej tifozllik me ate qe luan me mire.😁 E pranoj qe do me pelqente qe kupa te veje ne Europe.

Back