Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Menuja e ditës 2

Jo salce kosi eshte tjeter. Une i hedh koper, kripe, dhe vaj ulliri salces se kosit.
Po pra,por ketu ka dy llojre kosash.
Kosi qe tharet normal.
Dhe stragisto,kete te fundit bejne xaxik ketu.( Qe ne shqiperi i bie salc kosi afersisht)
Jo kosin normal.

Me kos e kemi bere ne Shqiperi ne familjen tone. 😁
Me kos te kulluar ne nape behet.

1. shtohet kastraveci (i pastruar nga farat me nje luge kafeje nga fillimi ne fund) grihet ne rende dhe kullohet qe mos te ket uje.

2. Te pjesa e hudhres (une) perdor vaj hudhre jo hudher direkt ne salce.

3. Shton kripe , vaj ulliri dhe pak uthull.

4. Mund te shtosh majdanoz koper dhe ç’do lloj ferre tjeter qe te pelqen.

Me kos te kulluar ne nape behet.

1. shtohet kastraveci (i pastruar nga farat me nje luge kafeje nga fillimi ne fund) grihet ne rende dhe kullohet qe mos te ket uje.

2. Te pjesa e hudhres (une) perdor vaj hudhre jo hudher direkt ne salce.

3. Shton kripe , vaj ulliri dhe pak uthull.

4. Mund te shtosh majdanoz koper dhe ç’do lloj ferre tjeter qe te pelqen.
Flm. Do e bej sot keshtu. :)

Ndaj ne shqiperi kullohet kosi e quhet salce kosi se humbet nje pjese te lengjeve dhe nga ana tjeter versioni grek sepse faktikisht kosi grek eshte me i trashe.

Ndaj ne shqiperi kullohet kosi e quhet salce kosi se humbet nje pjese te lengjeve dhe nga ana tjeter versioni grek sepse faktikisht kosi grek eshte me i trashe.
Ketu ne USA kemi kos te trashe, si krem. Kemi dhe sour cream qe eshte salce kosi.

Back