YOKO
V.I.P
- Anëtar
- Feb 6, 2011
- Postime
- 44,134
- Pikët
- 113
E paske kete thiken si shpate jeniceri.Keto kohet e fundit e kam rrit dozen e hudhres se nuk po kapim dot lloton...
View attachment 361065
Ju befte mire dreka/darka!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E paske kete thiken si shpate jeniceri.Keto kohet e fundit e kam rrit dozen e hudhres se nuk po kapim dot lloton...
View attachment 361065
Je me fat se nuk eshte Perandori online, se do postonte nja 20 postime arnautesh tani me makaronat e miaE paske kete thiken si shpate jeniceri.
Ju befte mire dreka/darka!
Ca eshte, kerpudha, stinco/pollo?
Te kane thene qe ngjan me nje fytyre publike andej nga anet e mia
Pollo fritto me kerpudhaCa eshte, kerpudha, stinco/pollo?
Epo mire Dmth qenke sozia i dikujt te famshem.Nga Memaliaj.Ka mundesi te me kesh pare, se me heret shisnja shalqinje perskaj rruges per Gjirokaster.
@Bradland sa tentakula ke numeruar deri sot ti, se une e humba llogarine?
Jo jo ka me shume se 10 me thone