Hehehe tani shpjegohet e gjitha, ti do jesh chef i dyte i forumit ndaj na flet me ndjenje superioritetiMos u lodh kot se do shkosh ora 8 e darkes e sdo i japesh shpjegim
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Hehehe tani shpjegohet e gjitha, ti do jesh chef i dyte i forumit ndaj na flet me ndjenje superioritetiMos u lodh kot se do shkosh ora 8 e darkes e sdo i japesh shpjegim
Ne fakt nuk u lodha se i hengra, i mbarova teMos u lodh kot se do shkosh ora 8 e darkes e sdo i japesh shpjegim
Tbofshin mirNe fakt nuk u lodha se i hengra, i mbarova te
Gjitha sot![]()
Shyqyr qe je ne shtepine tende se do te bente vjerra telendi neper facebookVajti bleu Mëlçi
Dhe morëm dhe Klyshon tonë në guzhinë
Filloi grindja, mora djalin e çova në gjumë dhe lashë burrin - të përfundonte skuqjen.
Ndërkohë që djali po pinte - dhe pas 20 min - dëgjoja burrin që llokoçiste mëlçinë.
I bërtas: E DOGJE.
Ngrihem e kur e shoh: vazhdonte e llokoçiste - ajo bërë e zezë.
Mora dy pjata e ndava gjithsesi…
Përgatita një sallat e salcë kosi.
Po ha sytë e mi që të më dalin
Shyqyr qe je ne shtepine tende se do te bente vjerra telendi neper facebook
#nusja_qe_nuk_duam
#nusja_dogji_tiganin
#edhe_sot_do_ham_neser![]()