Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 55,296
- Pikët
- 113
oreksin e hap gjithmoni Kosi , aq me mire kur eshte Tarator me kripe , hudhra te grire imet dhe voj ulliri..Njesoj edhe une!![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !oreksin e hap gjithmoni Kosi , aq me mire kur eshte Tarator me kripe , hudhra te grire imet dhe voj ulliri..Njesoj edhe une!![]()
Po pepsi çte kete gatuar sot ?Njesoj edhe une!![]()
Po pepsi çte kete gatuar sot ?![]()
@Sia ta kam fal pjesen time te pizzas.Jo makarona me karkalec kisha
Po kom bo brumin per piza qe ndrek
E blujta nga dy her e tani ka ardh esht bo tamom per ta fut mfurr mas nga dy oresh
View attachment 355749
o te lumshin duart , ta hash me te ngjyme paska dale...pale ti shtrydhesh gjys limoni dhe ca lakra turshi te omla..
Ate jom tu boMbas atyre dhe nje sultjash te ftohte![]()
Sultjashi i ftohte me eshte bere embelsira e kesaj vere.Ate jom tu bo
me icik pluhur kanelle siper...Sultjashi i ftohte me eshte bere embelsira e kesaj vere.
Po , i jep shume shije.me icik pluhur kanelle siper...
Un a kam pas honger gjithmonSultjashi i ftohte me eshte bere embelsira e kesaj vere.
kurse Babi im ( rrafmet paste ) bonte nje Kabuni me fam boterore ..nuk e mbaj mend si e bonte, por ne kalamojt i hidhnim sheqer persiper , se rrush te thate nuk kishim , sic i bojne ne ditet e sotme .Un a kam pas honger gjithmon
Ska pas jav qe se boja ene direkt nfrigo