Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Blej dhe unë konserva toni në ujë, por nuk kanë shumë shije konservat me ujë.Kam fillu të ha ato konservat e tonit rio mare.
Tek ne janë me vaj, jo me ujë. Këto me ujë nuk i kam provuar.Blej dhe unë konserva toni në ujë, por nuk kanë shumë shije konservat me ujë.
Unë do t'i doja me vaj ulliri, por s'ka, kështu që blej nga ato me vaj luledielli ose salcë domatesh.
Jane te mira ato, sidomos ato qe kane edhe i çik limon brenda. Ktej nga une s'ka, por i gjej tek ca dyqane lituaneze te njejtat.Kam fillu të ha ato konservat e tonit rio mare.
Just order a benedic egg with smoked smoked salmon on toast rye bread thuj e bona vet thats what they doE provova ta bej vezen si ne instagram qe zihet ne kullejse te vogel, but I failed. Lol si duket duhet ta lija te ziente edhe 30 sec me shume, se kur e preva me thike mori rruget. Lol
@Sia and @Pepsi hajme gjerat tona me mire.
View attachment 352855
Really??????Just order a benedic egg with smoked smoked salmon on toast rye bread thuj e bona vet thats what they do![]()
Shyqyr doli interneti msoj edhe kjo me gatuHani Kimchi o ahoke se eshte healthyiolView attachment 354542
Eshte e gatshme nga dyqan korean lolShyqyr doli interneti msoj edhe kjo me gatu![]()
T'i hidhje gjysem kokërr supe, (Hühnerbouillon) dhe pak vaj ulliri, do te te shijonte.Supe pa krip, pa voj mezi u haka.
Moj grua je ne terezi ti moj apo si e ke hallin ?Supe pa krip, pa voj mezi u haka.
Supe e leht . Se ftofje lolT'i hidhje gjysem kokërr supe, (Hühnerbouillon) dhe pak vaj ulliri, do te te shijonte.
Te lumshin dockat e byrekta , ulu ne vend , 9 per sot.Byrek me qepe e mish te grire.
View attachment 355106