Pax-Deorum
Peace was never an option.
Mos u habit se ke dhe mua identik si ty@Pax-Deorum e forta harroj përherë vetëm kur më bllokojnë nr
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos u habit se ke dhe mua identik si ty@Pax-Deorum e forta harroj përherë vetëm kur më bllokojnë nr
Po çdhuratë thotë 10gb jep 5 e të mbaron për dy ditë .. Dhe filma të shifja prap nuk do i mbaroja .. po ska kompani tj tamam veç vod ka ngel .. Jemi në mjerimMos u habit se ke dhe mua identik si ty![]()
Keshtu eshte kur ben refresh Forumin çdo 2 sekonda, se ka fajin Vodafoni joPo çdhuratë thotë 10gb jep 5 e të mbaron për dy ditë .. Dhe filma të shifja prap nuk do i mbaroja .. po ska kompani tj tamam veç vod ka ngel .. Jemi në mjerim![]()
Janë 40 gb offertaKeshtu eshte kur ben refresh Forumin çdo 2 sekonda, se ka fajin Vodafoni jo![]()
Ne fakt jane hajdute se nuk e llogarisin vetem ne Download, por the Upload, e ndaj iken ashtu shpjetJanë 40 gb offerta
Wifi në shtëpi në punë e nfund ngel pa internet![]()
Mos ma prit hovin c'ke.
Une jam i atij, ti je i imi, ajo eshte e jotja.View attachment 314231
Mos pyet moj moter! Njesoj dhe femrar.
Se nxorra kastile emrin qe mos ta merrnin vesh qe ishe ti. Ti e thua vete.Une jam i atij, ti je i imi, ajo eshte e jotja.![]()
Tok a xanun!! Mos shkeli njeri ktu!Se nxorra kastile emrin qe mos ta merrnin vesh qe ishe ti. Ti vete e thua vete.
Edhe 100 dajaaaNje mesazh per ditelindjen!