Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,715
- Pikët
- 113
Si shkrim i njohur po me duket
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Si shkrim i njohur po me duket
Nje shokSi shkrim i njohur po me duket![]()
E paske shok per kokNje shok![]()
Thuaji Marles ta spostoje te tema e magjise se zeze
Eshte magji e kuqe kjo qe them une, me zëmbra brendaThuaji Marles ta spostoje te tema e magjise se zeze![]()

Une qekur harrova nje bluze te nje vend, me dhemb shpina, sikur me ngulin thikenEshte magji e kuqe kjo qe them une, me zëmbra brenda![]()
Une qekur harrova nje bluze te nje vend, me dhemb shpina, sikur me ngulin thiken
Ku qenka kjo ne Fier pyete ate bashk-biseduesin ti nis nje tjeter tme riktheje sic isha![]()
Ku do shkosh Jona se kam disa dite qe ndjek kte sagen e udhetimit tendKompania fluturimit bej check in oj shoqe![]()
“Free tomorrow?”“Are you free tonight?”
Ti them Kushtoj
E ti jap nje list cmimesh
Ne albanistanKu do shkosh Jona se kam disa dite qe ndjek kte sagen e udhetimit tend
E vetmja gje qe sdo beja! Do vdisja pa u hedhur
A sa bukurNe Shqiperi
Ne atdheun ton te dadhur, por eshte ber si eveniment i vitit se u be koh shume pa shkuar.
Do beheshe shoku im ti?A sa bukur
Ke nevoje per ndonje shok ne atdhe ? Apo ke
PO prandaj po pyesDo beheshe shoku im ti?![]()
Sillu mire se je dhe i martum me te lexu Bambi ti fiku llapatPO prandaj po pyes
Nuk po pyes per ndonje shok
A nuk ishte per 1 jav tema?Sillu mire se je dhe i martum me te lexu Bambi ti fiku llapat![]()