Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Thuj atij patronzhistit të Cërrikut të dali në protestë se po nuk iku XoniMgjes,
Me brek tkuqe
Po kam qene 2 here mer...Thuj atij patronzhistit të Cërrikut të dali në protestë se po nuk iku Xonipo 150 euro do mori
Thuj atij patronzhistit të Cërrikut të dali në protestë se po nuk iku Xonipo 150 euro do mori
Mirmengjes o shqiptar me rrenje 7 pash mbi dhe..Miremengjes o njerez te mire. Miremengjes edhe ju qe nuk harroni te shkoni ne protesta cdo dite.
Xha Tani si esh te situata andej…? Do ta hedhim qelbesiren poshte apo ehe ?Mirmengjes o shqiptar me rrenje 7 pash mbi dhe..![]()
Bëhen me tender kto lla nuk kam gjë në dorë.Po kam qene 2 here mer...
Se nuk rri dot ne kembe , se nuk kam imunitet..
Du tme boj @shoku_tanku nje parrulle me Tekstin ;
Ne jemi me te mire se KAQ
Ne jemi me te zote se KAQ
Ne jemi.me Shume se KAQ
po deshi le ta shkruaj emrin tim Xha Tani nga Cerriku.
Bëhen me tender kto lla nuk kam gjë në dorë.
Nuk duan tanqe këta duan qerre.Po tere ky tank e nuk je bere akoma investitor strategjik i Shqiperis se rilindur?![]()
Katastrofë Gjermani vetëm ndeshjet e veta jep.turpI ka dhon qorri, te haj Horri,..
Si i tha vlashi?
Vidh zoti Lom,
Po une nuk jam bueedeello more bir,..![]()
Nese nuk terhiqen Protestuesit , madje i vijne ne ndihme dhe disa mijra te tjere Emigrant , them qe rrezohet Rama..Xha Tani si esh te situata andej…? Do ta hedhim qelbesiren poshte apo ehe ?
Po nje karton duhet mo , te shkruash 3 vargje...Bëhen me tender kto lla nuk kam gjë në dorë.
Ka ptoçedura nuk di gjë ti.Po nje karton duhet mo , te shkruash 3 vargje...