Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mirëmëngjes dhe ajde se gati e kam kafen.Mgjes kalamaja e te rritur
Kafen sot do e pi nprishtin.Mirëmëngjes dhe ajde se gati e kam kafen.
Ka një Kafe në mes të Prishtinës. afër Grand Hotel, është dhe e mirë dhe e bukur. ose do shkosh tek Prishtina Mall? nëse je atje, do të tregoje ku te shkosh te pish një kafe nga unë lol. do e porositë nga këtuKafen sot do e pi nprishtin.![]()
Do shkoj e te prishtina mall neser kismetKa një Kafe në mes të Prishtinës. afër Grand Hotel, është dhe e mirë dhe e bukur. ose do shkosh tek Prishtina Mall? nëse je atje, do të tregoje ku te shkosh te pish një kafe nga unë lol. do e porositë nga këtu![]()
e mire të kalosh bukur atje. na bej një foto për ForumDo shkoj e te prishtina mall neser kismet
Se ka koncert ylli![]()
Po do postoje mire të kalosh bukur atje. na bej një foto për Forum![]()
Mirmengjes Pasha..