• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mos zgjidhni kurrë një grua vetëm sepse ndiheni të vetmuar.

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,633
Pikët
113
Asnjë burrë nuk ka vdekur ndonjëherë sepse ka qëndruar beqar për shumë kohë.
Por shumë burra kanë humbur jetën duke qenë me gruan e gabuar.
Një marrëdhënie e keqe mund t'ju kushtojë qetësinë shpirtërore, financat, shëndetin, qëllimin në jetë dhe vite që nuk do t'i ktheni më kurrë.
Zgjidheni sepse prania e saj e bën jetën tuaj më të mirë.

Nuk bejne dot burrat pa grate jo. Ka thene dhe populli, me mir te vdese burri i pari se gruaja.

Beqare i kam femijet akoma 😁 se di nese eshte rastesi po u kam thene se nese sjeni per veten tuaj mos merrni ne qafe te tjere..
Po mir, se jane te rinj akoma, te shijojne jeten se martesa aty esht. Ishalla ju del nje fat i mire 😍 Fiks, mir ju thua, te jene te zot te vetes si fillim.

Po mir, se jane te rinj akoma, te shijojne jeten se martesa aty esht. Ishalla ju del nje fat i mire 😍 Fiks, mir ju thua, te jene te zot te vetes si fillim.

Nuk jane dhe aq te rinj por preferoj te jene pergjegjes per jeten e tyre si fillim dhe pastaj per familjen qe do krijojne. Vajza 29 vjece 🤦‍♀️

Asnjë burrë nuk ka vdekur ndonjëherë sepse ka qëndruar beqar për shumë kohë.
Por shumë burra kanë humbur jetën duke qenë me gruan e gabuar.
Një marrëdhënie e keqe mund t'ju kushtojë qetësinë shpirtërore, financat, shëndetin, qëllimin në jetë dhe vite që nuk do t'i ktheni më kurrë.
Zgjidheni sepse prania e saj e bën jetën tuaj më të mirë.
Jeta eshte kompormis, terhiq e mos e keput.
Tani po te erdhi ne maje te hundes edhe do ja kepusesh...... qe te jemi te sinqerte.

Kurre nuk do te gjesh idealen qe ke krijuar ne imazhin tend, sepse as vete nuk jemi te perkryer.
Menyra se si po denigron shoqeria post moderne dhe sidomos linjat ne te cilat jane vene sidomos femra, vetvetiu ka nxjerre mashkullin ne perfundimin qe nuk ja vlen me te krijosh familje e te jetosh ne nje klime mjaft te frikshme ku demin me te madh e merr femija/et.

Me qelloi te flisja me njerez te moshave te ndryshme...dhe kishte dhe djem qe thonin..nuk dua te martohem se kam frike te dicorcoje dhe kur divorcéhesh meshkujt dalin te humbur...dhe po u martova jo me shqipetare do martohem..pse te martohem kur qefin e bej me femra te divorcuara...

Nje.mentalitete per te patur frike...ska me dashuri..cdo gje eshte llogari

E njejta gje vlen dhe per femren. Biles per femren me shume.

Beqare i kam femijet akoma 😁 se di nese eshte rastesi po u kam thene se nese sjeni per veten tuaj mos merrni ne qafe te tjere..
Si nuk jane per veten e tyre?? Ca dmth kjo?!! Femijeve thuaji te bien ne dashuri me dike si vetja e tyre ose akoma me mire, te gjejne gjysmen tjeter dhe nje dite te behesh gjyshe dhe ti. 🤨

Back