• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Muzika klasike që po dëgjoni

Muzika me e bukur e ksaj periudhe eshte nga opera ime e preferuar. ❤️

S'është muzikë klasike kjo. Është muzikë instrumentale moderne. S'ka asnjë lidhje me muzikën klasike.

C’fare te transmeton dhe te komunikon kjo lloj muzike ty , Luci ?

Meqe the qe e ke edhe te preferuaren .

Muzika klasike .
Më transmeton të gjitha llojet e emocioneve, duke filluar nga nostalgjia, tek triumfi, tek ndjenja e dëshpërimit, tek urrejtja, tek frika. Si rrymë më lë një dritare hapur për të imagjinuar. Mund të imagjinoj dhe fantazoj situata të ndryshme por bazuar tek ajo çfarë kompozitori ka dashur të më provokoj në mendje. Është rrymë muzikore që të lë të shkosh në çdo lloj bote fantazie dhe imagjinare por që është në përputhje me realitetin.

Më transmeton të gjitha llojet e emocioneve, duke filluar nga nostalgjia, tek triumfi, tek ndjenja e dëshpërimit, tek urrejtja, tek frika. Si rrymë më lë një dritare hapur për të imagjinuar. Mund të imagjinoj dhe fantazoj situata të ndryshme por bazuar tek ajo çfarë kompozitori ka dashur të më provokoj në mendje. Është rrymë muzikore që të lë të shkosh në çdo lloj bote fantazie dhe imagjinare por që është në përputhje me realitetin.

Beautiful , thank you .

Edhe une e degjoj ne rastet kur dua qe te mbyll te tera dritaret dhe komunikimin me njerezit … dhe thjeshte ta degjoj per disa ore te mira .

Back