• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nënkryetarja e PDK-së në Prishtinë rikthen ligjëratat e ushtarëve të UÇK-së në shkollat e Prishtinës

Llapi

V.I.P
Anëtar
Dec 22, 2011
Postime
27,484
Pikët
113

1781124412527.png

Nënkryetarja e PDK-së në Prishtinë rikthen ligjëratat e ushtarëve të UÇK-së në shkollat e Prishtinës​

NACIONALE
35 minuta më parë
22:03
Nënkryetarja e Degës së Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Prishtinë ka iniciuar rikthimin e ligjëratave nga ish-ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) në shkollat fillore dhe të mesme të kryeqytetit.
Ky vendim sipas saj, synon të njoftojë brezat e rinj me historinë e lavdishme të luftës çlirimtare dhe sakrificën e dëshmorëve për lirinë e vendit.

Ky projekt, sipas Musmuratit, vjen si një nevojë e domosdoshme për të plotësuar programin jashtëkurrikular me dëshmi të gjalla nga ata që morën pjesë direkt në çlirimin e vendit.
Ligjëratat do të përqendrohen në vlerat e paqes, lirisë dhe rëndësinë e dokumentimit të së kaluarës.

View attachment 355796

Nënkryetarja e PDK-së në Prishtinë rikthen ligjëratat e ushtarëve të UÇK-së në shkollat e Prishtinës​

NACIONALE
35 minuta më parë
22:03
Nënkryetarja e Degës së Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Prishtinë ka iniciuar rikthimin e ligjëratave nga ish-ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) në shkollat fillore dhe të mesme të kryeqytetit.
Ky vendim sipas saj, synon të njoftojë brezat e rinj me historinë e lavdishme të luftës çlirimtare dhe sakrificën e dëshmorëve për lirinë e vendit.

Ky projekt, sipas Musmuratit, vjen si një nevojë e domosdoshme për të plotësuar programin jashtëkurrikular me dëshmi të gjalla nga ata që morën pjesë direkt në çlirimin e vendit.
Ligjëratat do të përqendrohen në vlerat e paqes, lirisë dhe rëndësinë e dokumentimit të së kaluarës.

A paskan vend per 60.000 a
Po bokan me shume se studentat :D -gezuar- -gezuar- -gezuar- -gezuar- -gezuar- -qesh--qesh--qesh-

Back