• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nëse do studionit për 30 vjet

Anëtar
Nov 18, 2025
Postime
4,490
Pikët
113
Nëse çdo njëri prej nesh do studionte libra çdo ditë të paktën për 30 vjet, kush mendoni se do ishin rezultatet ? Keni menduar ti vini një qëllim të tillë vetes (jashtë punës) ? Do ishit më të ditur ? Më të aftë për të argumentuar tema politike dhe sociale ? Do shkruanit një libër teorik ? Kush mendoni se do ishin pasojat ? Mendojeni njëherë...

Nëse çdo njëri prej nesh do studionte libra çdo ditë të paktën për 30 vjet, kush mendoni se do ishin rezultatet ? Keni menduar ti vini një qëllim të tillë vetes (jashtë punës) ? Do ishit më të ditur ? Më të aftë për të argumentuar tema politike dhe sociale ? Do shkruanit një libër teorik ? Kush mendoni se do ishin pasojat ? Mendojeni njëherë...
Do ishim gjithologe ne forum. 😎

Ata qe studiojne mjeksi aq u vene vitet e studimit

Do ishim gjithologe ne forum. 😎
Mendoj që asnjë në forum nuk e ka vullnetin për të studiuar për 30 vite. Besoj që rezultatet do ishin të jashtëzakonshme. Një grumbull i madh teorish, aftësi shumë të mëdha në mendim kritik dhe analitik. Njerëzit mbarojnë universitetin dhe e lënë aty se shkojnë në punë dhe kuptojnë që vetëm 30% e dijeve ju duhen. I përdor më dijet e shkollës ti në punë p.sh ?

Mendoj që asnjë në forum nuk e ka vullnetin për të studiuar për 30 vite. Besoj që rezultatet do ishin të jashtëzakonshme. Një grumbull i madh teorish, aftësi shumë të mëdha në mendim kritik dhe analitik. Njerëzit mbarojnë universitetin dhe e lënë aty se shkojnë në punë dhe kuptojnë që vetëm 30% e dijeve ju duhen. I përdor më dijet e shkollës ti në punë p.sh ?

Po patjeter, do beheshin si ky 🌻🦊

Ueeeee Luci turp te kesh per kete ngathtesi...
A deklarove vet qe je ne kemp me diagnoze te shendetit mendor?
Po por diagnoza dhe kempi nuk tregojnë gjendjen time aktuale. Unë ndihem mirë, si kam më problemet dhe shqetësime që kam pasur.

Na duhen njerez te praktikave jo thjesht te teorive. Nxe e nxe, po nuk i vure ne pune, do rrjedhin pastaj. S’mban me truri.

Na duhen njerez te praktikave jo thjesht te teorive. Nxe e nxe, po nuk i vure ne pune, do rrjedhin pastaj. S’mban me truri.
Ti je mësuese, më thuaj sa % të dijeve që ke marrë në universitet i fut në praktikë në punën tënde ? Jep një % të përafërt.

Njeriu studion tere jeten dhe jo vetem 30 vjet … por kjo nuk do te thote qe je i / e vecante … edhe k’to rreshkasin me raste si gjithe njerezit or they make a mess of their life .

Ps … Per mua nese don qe te fitosh sa me shume dituri ndiq dhe studjo hapat e te pareve te tu… coz everything is there in black and white , thesar me vete .

Back