• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nëse ja bën tjetrit dëmin paguaje

Anëtar
Nov 18, 2025
Postime
3,663
Pikët
113
Jam futur tek faqja e JOQ dhe doli njëri që ankohet se goca e Eli Farës i ka dëmtuar makinën, por dëmin s'ja ka paguar, sado që ai e kontaktonte ajo e shmangte duke mos i kthyer përgjigje. Nëse do gjendeshit në situatë të tillë; do ja paguanit dëmin tjetrit ?

Çfarë do bëja unë ?

Nëse nuk do kisha lekë do ja sqaroja tjetrit që dëmin do ta paguaj por do ja jepja lekët pak nga pak. Njëherë 50, njëherë 20, e me radhë. Por kurrë në jetën time, nuk do e shmangia pagesën ndaj tij.
Megjithëse unë nuk jam në këpucët e vajzës së Eli Farës por të mos mbash premtime të tilla jo vetëm që i bën dëm vetes duke dal mashtruese por dhe nuk fle gjumë rehat. Ju si do vepronit ?

Godita nje makine duke dale nga parkingu. Nuk e thirrem policin. I dhashe karten e siguracionit. I beri nje foto personi i demtuar dhe i uruam njeri-tjetrit, “ Have a good Day!” si njerez te civilizuar.

Ça temash hap ky tipi 😅

Dhe per me teper qe kete veprim Kaq te pacip, na e paska bere vete çupa e Eli Fares Dora vet 😱😒

Jam futur tek faqja e JOQ dhe doli njëri që ankohet se goca e Eli Farës i ka dëmtuar makinën, por dëmin s'ja ka paguar, sado që ai e kontaktonte ajo e shmangte duke mos i kthyer përgjigje. Nëse do gjendeshit në situatë të tillë; do ja paguanit dëmin tjetrit ?

Çfarë do bëja unë ?

Nëse nuk do kisha lekë do ja sqaroja tjetrit që dëmin do ta paguaj por do ja jepja lekët pak nga pak. Njëherë 50, njëherë 20, e me radhë. Por kurrë në jetën time, nuk do e shmangia pagesën ndaj tij.
Megjithëse unë nuk jam në këpucët e vajzës së Eli Farës por të mos mbash premtime të tilla jo vetëm që i bën dëm vetes duke dal mashtruese por dhe nuk fle gjumë rehat. Ju si do vepronit ?
Paguan siguracioni i makinës. Pikërisht për këtë arsye ekziston.
Goca e Eli Farës ka paguar siguracion besoj. Nese qarkullon pa siguracion. Merr masa policia, i pezullon patentën etj etj.

Back