• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Natën e mirë

Naten shoku @Xha Tani

Poeti mistik i forumit me te famshem ne bote, qe germat e tij jane si opium i kuq, e te ben te harrosh cdo gje te keqe, te veshtir e te hidhur. 🌻🦊
Naten e mire per ju Shoku Vani..

Por une , te pakten kto 3 a 4 vjetet e fundit nuk u fle gjume sic flini ju 99% pjesa e shendetshme e krejt Globit..

Une , maksimumi i minimumit maksimal , fle a nuk fle , 200 deri ne 225 minuta ne 24 ore , pjesa tjeter eshte dremitje..

Epo sic ka thene dhe Omarkhajan ;

" Naten tek flinja
me tha shpirti pi
se na varr dhe ne jete
s'ka lumturi

ZGJOHU
sa rron zbraz Kupa
dhe puth Cupa
ke shekuj te flesh ne qetesi "

Keshtu dhe puna ime o Shok i derteve dhe halleve..te Atdheut tim te pervojtur gjer ne Amshim..

Fundja...
Ky qe fati im...🦊🏵🌼🍁🌷🌹🐯

Naten e mire per ju Shoku Vani..

Por une , te pakten kto 3 a 4 vjetet e fundit nuk u fle gjume sic flini ju 99% pjesa e shendetshme e krejt Globit..

Une , maksimumi i minimumit maksimal , fle a nuk fle , 200 deri ne 225 minuta ne 24 ore , pjesa tjeter eshte dremitje..

Epo sic ka thene dhe Omarkhajan ;

" Naten tek flinja
me tha shpirti pi
se na varr dhe ne jete
s'ka lumturi

ZGJOHU
sa rron zbraz Kupa
dhe puth Cupa
ke shekuj te flesh ne qetesi "

Keshtu dhe puna ime o Shok i derteve dhe halleve..te Atdheut tim te pervojtur gjer ne Amshim..

Fundja...
Ky qe fati im...🦊🏵🌼🍁🌷🌹🐯

Por si nje dervish mistik qe flet pak e nenkupton shume, i ke keto vjershat shoku @Xha Tani

Kjo jete eshte e maskarenjve, ne shpresojme te amshuaren 🦊🌻🌻

Naten e mire o shok proletar internacional 🦊🌻🌻
Shoku Vani ?

Nese jemi , supozojme ne vitin 1981 dhe ju jeni Sekretar i Pare i Komitetit te Qytetit Cerrikut , ke do zgjidhni si Sekretare tenden personale ;

1 --) Shoqen Shefikat Haderi ( e ndare nga burri per ceshtje te nxehta parimore , por shtepia i kalou burrit se kishte pas Zyran , te Emen , korriere te shokut Tarras )

2--) Shokun Llukan Qoftexhiu , topall , me nje kembe , se kemben tjeter ja sharroi Doktor Eqeremi se i kishte mbetur nje gozhde e ndryshkur , dhe frika ishte mos i ndryshkej dashuria per Partine dhe po aq edhe per Shokun Tarras shtrember , se drejt e di Partia.

3--) Shoqen Dituri Nepravishta , Meme e 12 femijeve , njeherazi shtatzane me binjake , mirepo atesia e te gjitheve ketyre femijeve te uritur * per dijet e Marksizem - Leninizmit * vazhdojne te mbeten misterioze , ngaqe Shoqja Dituri shpeshhere ngarkohej me Detyra te Posacme ( nje pjese e tyre mjaft sekrete ) keshtuqe e pranon apo jo si Sekretare tenden personLe...

Presim pergjigje sa me pare.
Pershendetje Revolucionare te papare..🐯🦊🐯🦊

Shoku Vani ?

Nese jemi , supozojme ne vitin 1981 dhe ju jeni Sekretar i Pare i Komitetit te Qytetit Cerrikut , ke do zgjidhni si Sekretare tenden personale ;

1 --) Shoqen Shefikat Haderi ( e ndare nga burri per ceshtje te nxehta parimore , por shtepia i kalou burrit se kishte pas Zyran , te Emen , korriere te shokut Tarras )

2--) Shokun Llukan Qoftexhiu , topall , me nje kembe , se kemben tjeter ja sharroi Doktor Eqeremi se i kishte mbetur nje gozhde e ndryshkur , dhe frika ishte mos i ndryshkej dashuria per Partine dhe po aq edhe per Shokun Tarras shtrember , se drejt e di Partia.

3--) Shoqen Dituri Nepravishta , Meme e 12 femijeve , njeherazi shtatzane me binjake , mirepo atesia e te gjitheve ketyre femijeve te uritur * per dijet e Marksizem - Leninizmit * vazhdojne te mbeten misterioze , ngaqe Shoqja Dituri shpeshhere ngarkohej me Detyra te Posacme ( nje pjese e tyre mjaft sekrete ) keshtuqe e pranon apo jo si Sekretare tenden personLe...

Presim pergjigje sa me pare.
Pershendetje Revolucionare te papare..🐯🦊🐯🦊

Do zgjidhja shokun @Pjer Thomas si kryeminister e ty si ministrin e kultures. 🌻🌻🌻🦊

Do zgjidhja shokun @Pjer Thomas si kryeminister e ty si ministrin e kultures. 🌻🌻🌻🦊
Po cilen shoqe do merrje si sekretare o shok , se po presin rradhen dynjaja , kane qe te Premten dhe erdhi e Hena..

Fol , se e dime qe e ke te veshtire te perzgjedhesh perbri 3 shoqeve qe te jane shtruar ne tryezen e perpunimit ..🌼🌼🌼🌼🌼

Back