Te keshilloj qe te.moa pish me uje me gaz,per arsye qe dihen,dhe te fillosh te pish vere![]()
Faleminderit. Por eshte keshille e panevojshme.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te keshilloj qe te.moa pish me uje me gaz,per arsye qe dihen,dhe te fillosh te pish vere![]()
Zeri i ksaj goces, (adoleshente patjeter) eshte shume ze i embel. Me sodhi nostalgji per femijerine per shqiperine e vjeter te asaj kohe apo shqiperine e re sic e quanin. Me beri kurjoz kush ishte kjo kengtarja dhe ku gjindet sot?lolKolonën zanore e kishte shumë të bukur filmi
Per ty o pellumb u futa ne ket teme, thash ta lexoj Maqon se cfare ka thene per kete teme, je i papam plako.
Zeri i ksaj goces, (adoleshente patjeter) eshte shume ze i embel. Me sodhi nostalgji per femijerine per shqiperine e vjeter te asaj kohe apo shqiperine e re sic e quanin. Me beri kurjoz kush ishte kjo kengtarja dhe ku gjindet sot?lol
Ska lidhje per komunizmin se mos ngaterron ndonjeri qe kam mall per komunzimin te mos gabojn disa ktu,lol
Sa per debatin ktu, @Mano @BABA nga DURRSI etj une them se nuk ja vlen te luftosh per shqiperine dhe shqiptaret. Nese shikojm me kujdes ky eshte popull qe nuk i respekton herojt dhe nuk frymzon heroj. Perkundrazi eshte popull qe frymzon tradhtar.
Tani shikoje te gjithe luftetaret e UCK-se po dalin kriminela nga vete populli i kosoves.
Te gjithe partizant dolen komunsita tradhtar, te gjithe luftaret e ballit dolen diversanta tradhtar. Skendebeu tani nje pjese e shqiptarve besimtare e quajn kaur kriminel.
Ne cdo cast te historise nuk ka shqiptar luftetar qe ka dal i paster nga ky popull llafazan shpifes dhe i roberuar historikisht.
A ja vlen te luftosh per shqiptaret dhe shqiperine? Faktet tregojn qe do ishte budallek nje gje e tille.
Si mendon ti? Qe partizanet qe luftuan ishin ne dijeni qe ideologjija e tyre ishte e gabuar dhe ishin bere me djallin kastile?!Ka ca ketu qe kujtojne se une jam peshk
Kurt ka mendime te ndryshme nga te gjitha llojet por ajo qe dominon duhet te jete e verteta. Po nuk u shkrujt historia e vertete nuk do te jemi kurre ne gjendje te percaktojme ose gjykojme drejte! Ky eshte problemi me i madh qe kemi. Nuk njohim ta kaluaren tone sepse eshte e manipuluar qellimisht, si nga te huajt miqte e fqinjeve tane po ashtu edhe nga vete shqiptaret qe luftojne per pushtet! Ne Shqiperi ka patur vetem nje dore sunduese, qe nga 44 deri sote. Kane sunduar bollsheviket dhe pasardhesit e tyre! Ky detaj i 'vogel' qe anashkalohet gjithmone qellimisht eshte shume i rendesishem. Shqiptaret nuk dine kush eshte armiku i tyre i vertete dhe ata qe e dine ne vend qe ta kundershtojne behen me te sepse eshte me lehte se ta luftosh.
Nuk po sulmon njeri partizanet dhe luften e tyre,por po flasim per manipulimet,falsifikimet,shtremberimet e historise ne kurriz te popullit per ta sunduar perjetesisht kete popull. Vazhdon e njejta menyre,te njejtat metoda edhe sot,ku qellim nuk eshte e verteta por ngaterrimi akoma me shume i historise ne menyre qe ti zgjasin vetes jeten ne pushtet dhe privilegjet.Si mendon ti? Qe partizanet qe luftuan ishin ne dijeni qe ideologjija e tyre ishte e gabuar dhe ishin bere me djallin kastile?!
Si mendon ti? Qe partizanet qe luftuan ishin ne dijeni qe ideologjija e tyre ishte e gabuar dhe ishin bere me djallin kastile?!
Komunizmi si filozofi ka lindur si idealizem me njerzor sistemi i te gjitha koherave, pra me qellimim me te mire mbar njerzor, keshtu mendojn njerz shume me te zgjuar se une e ti, por ai deshtoi dhe gabimi eshte se nje pjese e madhe e shqiptarve nuk pranojn gabimet dhe deshtimet. Jemi popull primitiv kokefort, asgje me shume.Ne fillim nje pjese e vogel por kur u fut enveri me komunistet cdo gje ndryshoj. Brigada e V partizane ka bere masakra te shumta ne popullsine shqitpare si ne Shqiperi, sidomos te veriut po ashtu edhe ne Kosove dhe Maqedoni.
Kurt e di cfar, mos e merr personalisht se nuk e kam me ty por eshte shume shume e veshtire kur kundershton nje sistem te tere qe ka puanuar per 75 vjete per te fshehur te vertetat per faktin se e verteta do te tregonte cfar kriminelesh kane qene enveri, mehmeti, xoxja, ramizi, godoja e shume e shume te tjere. Keta jane disa nga njerezit qe i kan bere te keqen me te madhe ati vendi, jo vetem ekonomikisht por eshte nga ana njerezore, krime te shemtuara e tradheti si asnje here me pare ne historine tone moderrne.
Anashkalohet nje fakt shume i rendesishem. Partizanet luftuan me yllin e kuq ne kapele, simbol i internacionales komuniste. Edhe sot e ke ne falenel e skuadres se futbollit Partizani. Me dashje apo pa dashje ata ndihmuan komunistet te cilet me vone kur moren pushtetin ne dore u dhane dekorata dhe tituj partizaneve madje edhe pensione sepse ata i kishin ndihmuar te marrin pushtetin.
Edhe dicka tejter qe anashkalohet qellimisht, lufta partizane ne teresine e saj dhe per aq sa zgjati u be me shume kunder nacionalisteve, sidomos kur enveri filloj te marri urdhera nga Titoja.
Mund ta thjeshtesoj luften Partizane keshtu. Perfytyro nje femije i rritur ne nja familje te mire, me fillim te mbare por qe me vone u be kriminel ordiner! Eshte kaq e thjeshte. Familja pastaj qe do te justifikoj zgjedhjen e gabuar te femijes ne jete dhe paaftesine e tyre per te ndikuar pozitivisht fajeson faktoret ndikues jasht familjes.
Pra perfundimisht fillimisht mund te ket qene e paster por u katranos dhe u perdor si mjet per te prure ne pushtet enverin, te tjerat pastaj jane histori!
Komunizmi si filozofi ka lindur si idealizem me njerzor sistemi i te gjitha koherave, pra me qellimim me te mire mbar njerzor, keshtu mendojn njerz shume me te zgjuar se une e ti, por ai deshtoi dhe gabimi eshte se nje pjese e madhe e shqiptarve nuk pranojn gabimet dhe deshtimet. Jemi popull primitiv kokefort, asgje me shume.
Ata qe e mendojne ashtu nuk e kan provuar. Jane naive, nuk njohin natyren e njeriut! Ne leter cdo gje eshte ndryshe nga praktika. Prandaj ata qe ndertojne botekuptimin e tyre vetem nga librat qe lexojne nuk arrine ta njohin veten e vete kurre sepse jetojne me fjalet dhe eksperiencat e te tjereve! Mesuesi me i mire i jetes eshte eksperienca.
Komunizmi si filozofi ka lindur si idealizem me njerzor sistemi i te gjitha koherave, pra me qellimim me te mire mbar njerzor, keshtu mendojn njerz shume me te zgjuar se une e ti, por ai deshtoi dhe gabimi eshte se nje pjese e madhe e shqiptarve nuk pranojn gabimet dhe deshtimet. Jemi popull primitiv kokefort, asgje me shume.
Ai osht aktori mi non!Ka qene adoleshent simpatik. Mendoja se do ishte me i ri.
Po cke ore qe bertet !Ai osht aktori mi non!
Hhahahhh hahahhh o sa kam qesh.Ai osht aktori mi non!