• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nga “Spider-Man” te “The Odyssey”: 10 filmat e rinj që pritet të dominojnë korrikun

ƧɘɿɒɈnA

ƧɘɿɒɈnA
Anëtar
Apr 3, 2020
Postime
55,392
Pikët
113

image-32-e1783052252193-728x430.png

Korriku sjell në kinema dhe në platformat online, një sërë filmash të rinj, nga superprodhime të mëdha aksioni deri te drama dhe histori më artistike, shkruan BBC.

Me aktorë të njohur si Tom Holland, Zendaya dhe Matt Damon, si dhe regjisorë të famshëm si Christopher Nolan, ky muaj pritet të jetë plot me premiera për adhuruesit e filmave.
lg.php

Më poshtë renditen 10 filmat kryesorë që dalin këtë korrik:

1.”Evil Dead Burn”
lg.php
Një film horror ku një darkë familjare shndërrohet në makth, kur njerëzit fillojnë të kthehen në krijesa demonike. Filmi do të shfaqet më 8–10 korrik.
2.”The Odyssey”
Një film epik nga Christopher Nolan, me Matt Damon në rolin kryesor. Ai tregon udhëtimin e Odiseut për t’u kthyer në shtëpi pas luftës së Trojës. Filmi do të shfaqet më 15–17 korrik.
3.”Spider-Man: Brand New Day”
Peter Parker fillon një jetë të re, ku askush nuk e mban mend. Ai përballet me armiq të rinj dhe sfida të vështira personale. Filmi do të shfaqet më 29–31 korrik.
4.”Enola Holmes 3″
Enola Holmes kthehet në një aventurë të re për të shpëtuar vëllain e saj Sherlock. Filmi do të shfaqet në “Netflix” më 1 korrik.
5.”Minions & Monsters”
Minionat shkojnë në Hollivudin e viteve 1920 dhe përfshihen në një aventurë me përbindësha. Filmi do të shfaqet më 1–3 korrik.
6.”Moana”
Versioni i ri me aktorë realë i historisë së Moanas, me Dwayne Johnson në rol kryesor. Filmi do të shfaqet më 8–10 korrik.
7.“Gail Daughtry and the Celebrity Sex Pass”
Një komedi ku, një ide e çuditshme, për një “leje për të fjetur me një person të famshëm” shkakton shumë situata qesharake dhe absurde. Filmi do të shfaqet në SHBA më 10 korrik.
8.”Remake”
Një dokumentar i ndjerë, që flet për jetën dhe humbjen personale të regjisorit Ross McElwee. Filmi do të shfaqet në SHBA më 10 korrik.
9.”Reading Lolita in Tehran”
Një histori për një profesoreshë në Iran, që krijon një klub të fshehtë leximi për gratë, në një shoqëri të shtypur. Filmi do të shfaqet në SHBA më 10 korrik.
10.”Her Private Hell”
Një film futurist dhe i errët ku një aktore përballet me një botë të dhunshme dhe misterioze. Filmi do të shfaqet më 24 korrik.

/KultPlus.com

Odisene jam kurioz ta shoh se Nolan ben filma interesante, veç se perhere ne keta filma ke versionin Mc-Donalds me unlimited free ketchup..
Shpresoj kte here te jete pak me "normal" se trailer nuk duket keq.

Odisene jam kurioz ta shoh se Nolan ben filma interesante, veç se perhere ne keta filma ke versionin Mc-Donalds me unlimited free ketchup..
Shpresoj kte here te jete pak me "normal" se trailer nuk duket keq.
Nga traileri duket realizim i dobet.

E tere drama e Odises eshte ne fund me arritjen e tij ne shtepi. Atje luhet e tere drama, ku disa birbon duan ti rrembejne gruan dhe jeten e tij te mbretit te Itakes. Pjesa tjeter eshte vetem prezantim i figures se Odises nga Omeri per ata qe nuk e njohin.
Dhe ketu ne tralerin e ketij filmi une dramen nuk e shikoj fare te kete asnje sekonde vend. Ka vetem prezantimi.

Last edited:

E tere drame e Odises eshte ne fund me arritjen e tij ne shtepi. Atje luhet e tere drama, ku dija birbon duan ti rrembejne gruan dhe jeten e tij te mbretit te Itakes. Pjesa tjeter eshte vetem prezantim i figures se Odises nga Omeri per ata qe nuk e njohin.
Dhe ketu ne tralerin e ketij filmi une dramen nuk e shikoj farte te kete asnje sekonde vend. Ka vetem prezantimi.
Une jam kurioze te di per Penelopen, hala eshte tu thurr e prish :p

E tere drame e Odises eshte ne fund me arritjen e tij ne shtepi. Atje luhet e tere drama, ku dija birbon duan ti rrembejne gruan dhe jeten e tij te mbretit te Itakes. Pjesa tjeter eshte vetem prezantim i figures se Odises nga Omeri per ata qe nuk e njohin.
Dhe ketu ne tralerin e ketij filmi une dramen nuk e shikoj farte te kete asnje sekonde vend. Ka vetem prezantimi.
Kte nuk e di, pashe nja 2-3 trailer qe jane online, por sme duken keq. Normalisht ne e dijme historine, por siku thash me lart, Nolan kan nje menyre te tij qe ben filma e mua personalisht me pelqen jo veç idea, por dhe menyra sesi ai filmon e paraqet vizionin e tij ne publik. Mbase eshte ai personazhi me surprize i ketij filmi per mendimin tim, dhe pse une sa here shoh B.Fehmiun e I.Papas me teletransporton ne femijeri e me pelqen teje mase.

Back