Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mire se erdhe ne shtepi , e embla shtepi , Forum-Al.O BES-MADH, o Odise i Homerit, o Ymer Aga i Ulqinit, o @Xha Tani i Cerrikut si ksaj bote germadh i jep kuptim.
Falemneres per marakun.
Ka ndodh dicka per me kerku falje ? Pa problem ne se ashtu. Une jam i pa ego. M'spari duhet kuptu lodra.Mire se erdhe ne shtepi , e embla shtepi , Forum-Al.
Ta dish , se u ke munguar shume e shume antareve te shijshem , tekanjoz , human , brilant dhe lufterar..
Perpiqu te prenotosh disa minuta me Miss @DUA , me qellim qe ne kte muaj te shenjte , te falim njeri - tjetrin.
Te fala Gjeneral @Pax-Deorum.![]()
Ti je Lufterar , dhe duhet ta kesh ne Gen ti perulesh dhe aq me teper ti kerkosh Falje nje First-Lady si Dua.Ka ndodh dicka per me kerku falje ? Pa problem ne se ashtu. Une jam i pa ego. M'spari duhet kuptu lodra.
Falemners!Ti je Lufterar , dhe duhet ta kesh ne Gen ti perulesh dhe aq me teper ti kerkosh Falje nje First-Lady si Dua.![]()
Me pelqeu !
Mire se erdhe ne shtepi , e embla shtepi , Forum-Al.
Ta dish , se u ke munguar shume e shume antareve te shijshem , tekanjoz , human , brilant dhe lufterar..
Perpiqu te prenotosh disa minuta me Miss @DUA , me qellim qe ne kte muaj te shenjte , te falim njeri - tjetrin.
Te fala Gjeneral @Pax-Deorum.![]()
Gjithsesi , edhe une po gjej rastin ti Coj Fjale @Petrit Kola , dhe ti kujtoj atij , se duhet ti pranoje gabimet e tij..Faleminderit Tani për përkujdesinpor nu ka çfar për të falë. Unë jetoj me moton: të vdekurve sipas zakonit - të gjallëve sipas meritës
aty ku e meriton është
Pasi jemi te këngët, po të përshëndes