Mia@
V.I.P
- Anëtar
- Apr 17, 2010
- Postime
- 27,121
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ouu t’u merzit gruaja keshtu?! Te dukem nazemadhe pse nuk pi Uiski si te kenga?Si neper filma
Po kete e shijojn aristokratet si lucida jo fshataret si puna ime . Meqe ra fjala ka ardh jav e re e sjane ber ato ciftet
Spata mundsin as me mu merzit se sma vari fare gruaja, po qante hallet per ciftimet e javeve te kaluaraOuu t’u merzit gruaja keshtu?! Te dukem nazemadhe pse nuk pi Uiski si te kenga?![]()
Edhe kete e paskam bere!Spata mundsin as me mu merzit se sma vari fare gruaja, po qante hallet per ciftimet e javeve te kaluara
Neser, se kam sebep.@Mistrece te te pershendes me nje kenge ?![]()
Se kisha kuptuar qe ishe Toto.Spata mundsin as me mu merzit se sma vari fare gruaja, po qante hallet per ciftimet e javeve te kaluara
Mos ke gje 20 vjetorin ti shoqe sot?Neser, se kam sebep.
21 e dashur, me plot 20 vjet eksperience.Mos ke gje 20 vjetorin ti shoqe sot?
Edhe 100 te behesh, te uroj shendet dhe dashuri!21 e dashur, me plot 20 vjet eksperience.