Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nje Mesazh per veteveten

Merre qete "bro", gjerat do te shkojne perfekt, ashtu sic kane shkuar deri tani...

Unë jam më e fortë sesa mendoj.
Çdo ditë po bëj përparim, edhe kur hapat janë të vegjël.
Gabimet nuk më përcaktojnë ato më mësojnë.
Unë e meritoj suksesin, qetësinë dhe lumturinë.
Nuk dorëzohem, sepse rruga ime ka vlerë.
Besoj në veten time dhe vazhdoj përpara.

Last edited:
> Unë jam më e fortë sesa mendoj.
Çdo ditë po bëj përparim, edhe kur hapat janë të vegjël.
Gabimet nuk më përcaktojnë ato më mësojnë.
Unë e meritoj suksesin, qetësinë dhe lumturinë.
Nuk dorëzohem, sepse rruga ime ka vlerë.
Besoj në veten time dhe vazhdoj përpara.
Cili eshte Profesioni yt Mele Lele Kucumele ?

Punon Estetik , apo rregullon floket e gocave , Parukiere ?

Se guzhunjere nuk besoj se punon ?

Faleminderit...🦊😇

20251216_190205.jpg20251216_200929.jpg20251216_202319.jpg20251216_205937.jpgCili eshte Profesioni yt Mele Lele Kucumele ?

Punon Estetik , apo rregullon floket e gocave , Parukiere ?

Se guzhunjere nuk besoj se punon ?

Faleminderit...🦊😇
Profesioni stiliste punoj per dike tjeter kurse bojagjike dhe imobiliare punoj per veten time zoterij .Sa i perket kuzhines ska gje qe nuk dij te bej edhe bakllava jam mesuar hiq me larg si mbrem pas pune nga a deri zh vet e bera piten ja me fakte

Profesioni stiliste punoj per dike tjeter kurse bojagjike dhe imobiliare punoj per veten time zoterij .Sa i perket kuzhines ska gje qe nuk dij te bej edhe bakllava jam mesuar hiq me larg si mbrem pas pune nga a deri zh vet e bera piten ja me fakte
Oh po ti qenke e Perkryer se Zoti eshte i Persosur..
Me befasove aq shume sa dyshoj mos jam ne enerr , por jo jo , qenka e vertete..

Ok , fantastike. Merre edhe nje note 8 tjeter, hallall e pac. Kur ta pjekesh Bakllavane na sill ndonje cop ta provojme.dhe ta shijojme..mmmmmm🦊😇

Oh po ti qenke e Perkryer se Zoti eshte i Persosur..
Me befasove aq shume sa dyshoj mos jam ne enerr , por jo jo , qenka e vertete..

Ok , fantastike. Merre edhe nje note 8 tjeter, hallall e pac. Kur ta pjekesh Bakllavane na sill ndonje cop ta provojme.dhe ta shijojme..mmmmmm🦊😇
Sepse gjdo dit jetojm mesojm jam e hapur kurr se quaj veten qe dij gjdo gje por faleminderit dij plot gjera sa i perket arritjes finaciare zot mi le kto sdua me shum jam super po super e lumtur, sa i perket anes njerzore prap them zot faleminderit me vetedije kurr askend se lendoj ul apo bej te ndjehet keq sepse Babi perher me thot mos harro nga kemi ardh dhe mos harro gjdo ngritje ka dhe ulje per gjdo njeri ke nevoj nga gjdo njeri meson diqka. Sa i perket kuzhines un qe nga mosha 10 vjeqare jam mbet ma Mamin tim gje qe them nshum gjera jam rrit para kohe sepse sdoja qe tjert te thon ja kjo pa nen sdin ket sdin ket dhe jam mundu e mundohem tjem multi tasking e hapur per gjdo sfid ,kerkoj shum falje se me fjal ne shkrim sdij ta shpreh taman at qar e mendoj mbase mfal kam rrespekt sepse njeriu njedit askush sdo permendet per gjerat qe kishte por per ato qar la pas 🫠

Perandorite jane ngritur kane rene njerzit jan nrgitur dhe ne fund jan zhdukur, cdo gje ka fillim dhe fund , mos harro te shohesh siper cka ka rendsi krijuesin dhe ta falenderosh, sepse nuk do jetosh pa fundsisht.
We get so carried with everyday life, that we forget in the end we just passangers in this world we will take nothing nor anyone when we gone.

Last edited:
Mos u dorëzo. Edhe kur lodhesh, edhe kur askush nuk e sheh betejën tënde, ti prapë po ecën përpara. Ke kaluar më shumë sesa mendon dhe prapë je këtu. Bëhu e butë me veten, sepse po bën më të mirën që mundesh. Ditët e tua më të bukura janë ende përpara.

Back