Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ky jam une. Kam ngrene gjys kile djath dhie sot qe kam ndenj ne shtepi. Efekti lenies se cig.
Ishte mesazh per veten timeee looolSdu moj. Ti po me ushqen e?
Deri diku ka te drejte.
Hajaha duke lexuar kete po haja djath me buke
Une e ha djathin shume qenkam addictedDeri diku ka te drejte.
Thnx. 2 paketa = 7 mije leke. Gjyse KG djath 4 mije leke. Dal dhe me fitim tani.Une e ha djathin shume qenkam addicted
Anyways congrats qe le cigaren
I paske bere mire llogariteThnx. 2 paketa = 7 mije leke. Gjyse KG djath 4 mije leke. Dal dhe me fitim tani.![]()
Gjak e dhjam tu befsh ai djathi, gjak e dhjamThnx. 2 paketa = 7 mije leke. Gjyse KG djath 4 mije leke. Dal dhe me fitim tani.![]()
Nuk ha aq jo se bej shaka. Shege po, por ato jane healthy.Gjak e dhjam tu befsh ai djathi, gjak e dhjam![]()
So true. Se dhe une te kutia me feta cheese shkoj sa hap frigoriferin, pasi ha, e fus prape dhe ne second e nxjerr prape se me fiksohet dhe one more bite
Cfare dmth kjo engjell?
Kur blej gjithmon pyes veten pse e kam ble xDCfare dmth kjo engjell?
Epo qenkemi gjithe addictedSo true. Se dhe une te kutia me feta cheese shkoj sa hap frigoriferin, pasi ha, e fus prape dhe ne second e nxjerr prape se me fiksohet dhe one more bite![]()
Pooo, kemi shume addictions not just cheese.Epo qenkemi gjithe addicted![]()
ti ke dhe Michael Kors and BurberryPooo, kemi shume addictions not just cheese.![]()