- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 58,788
- Pikët
- 113
Burberry yes.ti ke dhe Michael Kors and Burberry![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Burberry yes.ti ke dhe Michael Kors and Burberry![]()
From what movie u got this - old sport??Push harder!!!
From what movie u got this - old sport??![]()
Po old sport. Ur nickname. Is it from a movie with Leo DeCaprio??Rambo I, II, III, IV, Rocky Balboa I II III IV, Terminator I, II, III, Predator I, II. 80-s, 90-s. old school.![]()
Po old sport. Ur nickname. Is it from a movie with Leo DeCaprio??
Unë kur flas me vete, flas shqip
Po pse ça problemi ka që ajo të flas anglisht me veten ? Unë p.sh flas me të dyja; dhe shqip dhe anglisht.Unë kur flas me vete, flas shqip
Pse anglisht flet ti me veten ?
Nuk ka të keqe...Po pse ça problemi ka që ajo të flas anglisht me veten ? Unë p.sh flas me të dyja; dhe shqip dhe anglisht.
ehh ka dhe raste dhe flas shqipUnë kur flas me vete, flas shqip
Pse anglisht flet ti me veten ?
Eshte classy po ku merr vesht tiQyqja kjo burberry si per plaka 100 vjecare![]()
po ca klasi me ato kuadratat atyEshte classy po ku merr vesht ti![]()