• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nje Mesazh per veteveten

Me kohën mëson të buzëqeshësh, edhe kur zemrën e ke të lënduar. Mëson të ndahesh në copëza pa u ndjerë, dhe pastaj t’i mbledhësh sërish ato copëza e vetme, pa ndihmën e askujt. Mëson të mos dorëzohesh edhe kur të mungojnë forcët dhe kur dëshiron vetëm të qash. Mëson të luftosh për gjërat, në tëcilat beson, edhe kur gjendesh e vetme në një luftë të tillë.

Me kohën mëson të ringrihesh, edhe kur bie. Mëson të kërcesh edhe kur nuk i njeh mirë hapat dhe pengohesh me këmbët e tua. Mëson të ecësh përpara, edhe kur ke frikë, sepse gjërat më të bukura fitohen me përpjekje. Mëson të gabosh gjithë herët që është e nevojshme, dhe të çohesh akoma më e fortë se mëparë.

Dhe së fundmi, mëson të jesh më e fortë nga sa mendon se je, dhe gjithë dashuria që ke dhuruar, tëkthehet mbrapsht në mijëra përqafime që të ngrohin zemrën, në buzëqeshje të sinqerta, në ylberë që e zbukurojnë qiellin. Atëherë vazhdo të kërcesh, edhe pse nuk i di gjithë hapat, edhe pse pengohesh, edhe pse mund të bjerë shi. Sepse dielli më i rëndësishëm është brenda teje dhe shndrin. Fale veten. Duaje veten. Shkëlqe

Nuk jam ende te flas me veten as ti dergoj mesazhe..
kur me shkrun vetja naiher un ja le seen

Sa here te kam thene mos e bej eee? Fryji syt tani 🤷‍♀️

A po flejm?

- OK

P.s. sa mire kuptohemi ndonjehere.

Mire e the ,ndonjehere.
Ndonjehere edhe une me veten mirekuptohem, ndonjehere tjeter pastaj konfliktohemi aq keq saqe fillojme i mbajme meri njeri tjetrit per ti qendruar larg 😁
Sonte i thashe edhe une me fjet, po eshte e kot me tha. - Do flije diten ti.
- Po mire i thashe shofim ndonje film pra.
- Jo me mire lexojme ndonje liber ma beri.
- Po mire si te thuash ti i thashe.
- Po pres me tha kur ta ndash mendjen me dal nga forumi njehere...

Mire e the ,ndonjehere.
Ndonjehere edhe une me veten mirekuptohem, ndonjehere tjeter pastaj konfliktohemi aq keq saqe fillojme i mbajme meri njeri tjetrit per ti qendruar larg 😁
Sonte i thashe edhe une me fjet, po eshte e kot me tha. - Do flije diten ti.
- Po mire i thashe shofim ndonje film pra.
- Jo me mire lexojme ndonje liber ma beri.
- Po mire si te thuash ti i thashe.
- Po pres me tha kur ta ndash mendjen me dal nga forumi njehere...

Dhe pas gjithë këtij monologu të gjatë përfundon të lozësh ludo der na ora 2-3 e natës 😅

Back