ƧɘɿɒɈnA
ƧɘɿɒɈnA
- Anëtar
- Apr 3, 2020
- Postime
- 54,564
- Pikët
- 113
e gjeta shpirtin binjak me duket lolTelepati ti ketu une te tema tjeter për respektin lol![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !e gjeta shpirtin binjak me duket lolTelepati ti ketu une te tema tjeter për respektin lol![]()
respekti eshte reciprok lol
Mos degjo gojet e liga ca thone per mua, me te mire se une ska ne virtualitet se realitet edhe mund te gjesh lolJe ca je, po di te respektosh lol
Mos degjo gojet e liga ca thone per mua, me te mire se une ska ne virtualitet se realitet edhe mund te gjesh lol
Reciproklol
respekte!
LolNa mbytet me lol![]()
Na e paska lon bobin VAR ajo pse s'thulool
eshte harru shtriga qe kur u martu lol
te pershendes

hahaha une jam rodwailer mo ca i ke keta mace lolNa e paska lon bobin VAR ajo pse s'thu
View attachment 285623
.....
Ty te kom ktu amo
View attachment 285625
Kur na u pajtove me @shoku_tanku mi tironse?
Nejse nejse
View attachment 285624
P.S
Lavander do te thuash?Sapo u lava me livando
Jasu re leventi, atehereLevendi dua te them!
Jasu! Jasu! Jasu!Jasu re leventi, atehere![]()
Kjo eshte muzike per oktapod ne zgare e ouzo PlomariJasu! Jasu! Jasu!
(Apo urojm nryshe ne Suedi neve?!)
Forget about it :
Urra! Si perhere![]()
Ama të bëra të buzëqeshëshFlm freja
Sjam pa humor , thjesht e kam te keq
Po tani qe degjova kte kengen qe me cove
Jam akoma me keq![]()
E bereAma të bëra të buzëqeshësh
E mirë mirë ika taniE bere![]()