Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nje Mesazh per veteveten

Po e kam parë kete video më parë. Eshte si te thuash se “flasin” gjuhen e positive thoughts.

Me ka ndodhur mua kjo gje: Kur kam shkuar në nje aksion në Erseke, dola nga kapanoni dhe me doli nje ujk perpara.

Nuk u shtanga nga frika, vetem se ndalova … nderkohe ndjehesha shume e ngrohte perreth (si aura) dhe “komunikonim” me njeri-tjetrin me anë te syve.

Kjo quhet telepathic communication.

Jo me fjale, por me “ngrohtesi” tele-komunikim.

Qendruam ashtu për me shume se 5 minuta … se dolen nga kapanoni nje grup djemsh dhe iku ujku.

Po te kesh durim dhe t’ja dedikosh jetën gjuhen e kafsheve, mund te krijosh nje app qe komunikon njeri-kafshe. Ky komunikim nuk eshte se duhet te jesh i lindur, se kjo gje mund te fitohet në jetë.

Shume shpejt do kemi translator ndermes nesh.

Ideali modern eshte ta besh jeten tende cfare ti deshiron qe ajo te jete. Ne te vertete, kjo eshte ajo qe ti ben kur nuk ke zgjidhje tjeter.

Ideali modern eshte ta besh jeten tende cfare ti deshiron qe ajo te jete. Ne te vertete, kjo eshte ajo qe ti ben kur nuk ke zgjidhje tjeter.
Ke harruar te shtosh në kete ekuacion PROCRASTINATION ⚠️

Back