• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nje vend qe e ke vizituar dhe s’do ta vizitosh me?

Isha para 10 ditesh.
E ne nje ishull te tyren.

Athina e lodhur.
As shtepi te lyera,papastertia ngjesh,pleq ulur ne ato kafene rruges pa.piken e perkujdesjes me veten.

Filloi turizmi thonin ne ishull.
Te mblidhje vendalinj e turiste ishin sa 40% e vizitoreve qe ka Rafaello i Shengjinit nje nate. 🤭

U karikova edhe per 15 vite mos me shkel. 🤭

Po kur me thone shqiptaret qe jetojne aty se Athina eshte e bukur…

I think I "win" this one lol mund te them me bindje qe kam vizituar/jetuar ne nje nga vendet me te veshtire ne bote.

Jo mor vlla por mes koncertit jashte hidhnin shishet e birres lart mbi kokat e njerezve .

Po kjo ska lidhje me “te vizitosh qytetin “…. Kjo i bie “mos shko me ne koncerte te tilla” . Ne stadium nuk te lene as bidona uji plastike me vete, shkon e blen brenda me gote te hapur, pikerisht qe mos te gjuajne e ti hedhin e te bejne deme.

Nuk kam asnje ne “liste te zeze”, biles do doja tu rikthehesha te gjithave per nostaligji te kujtimeve qe kam.

Back