• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Njerëz të humbur

Onyx

Unpredictable
Staff member
Anëtar
Mar 27, 2016
Postime
9,877
Pikët
113
Pershendetje,

"Njerez te humbur" eshte nje teme qe ju dedikohet anetareve qe bejne mungesa ne forum. Haha.

Aktualisht nga anetaret qe kane qene aktiv kohen e fundit mungojne pa arsye @FantiSpathi dhe @Ajër. Uroj te jene mire, kudo qe te jene...

Pershendetje,

"Njerez te humbur" eshte nje teme qe ju dedikohet anetareve qe bejne mungesa ne forum. Haha.

Aktualisht nga anetaret qe kane qene aktiv kohen e fundit mungojne pa arsye @FantiSpathi dhe @Ajër. Uroj te jene mire, kudo qe te jene...
eshte gje e mire, humane te interesohesh per te tjeret, biles edhe une interesohem per te tjeret kur shoh qe mungojne, megjithse kjo gje eshte pune e @Mandi -t dhe @Poshnjari -t te interesohen per ta dhe ti rikujtojne. Ketu (ne mos gaboj) jane dhe nja 2-3-4 femra admine, mirpo ato s'para interesohen per antaret apo forumin, me perjashtim te @Marla qe ka nje fare dedikimi ndaj forumit,

eshte gje e mire, humane te interesohesh per te tjeret, biles edhe une interesohem per te tjeret kur shoh qe mungojne, megjithse kjo gje eshte pune e @Mandi -t dhe @Poshnjari -t te interesohen per ta dhe ti rikujtojne. Ketu (ne mos gaboj) jane dhe nja 2-3-4 femra admine, mirpo ato s'para interesohen per antaret apo forumin, me perjashtim te @Marla qe ka nje fare dedikimi ndaj forumit,
Ckemi Pjer

Jo ne jemi moderatore, thjesht editojme postime qe bien ndesh me rregulloren dhe sigurojme mbarvajtje te mire te forumit por vetem kaq. Admin dhe vendimarrja mbeten gjithmone brenda familjes

Kam qen i zen duke lexu materiale shkencore
e66cb1fe52072c988e8a99d6d2441297.gif

Back