Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Histori e gjatë...Me aq pak postime ne 15 vjet, habitem si i mban mend anetaret.![]()
Po harrove shpejt do lendohesh perseri.@The ICEman uroj te jesh mire dhe i lumtur!![]()
Ca jan keto urime aman pupupuTralala me![]()
Nuk ishte ky qellimi im, as sme ra nmenje per naj gja te tille, pa merak e kam marr msimin timPo harrove shpejt do lendohesh perseri.
He Juno ste rrihet ty
Ske faj ste del e keqja![]()
Ja prej teje po e marr leksioninMirëmëngjes!
More ndonjë orë leksion sot?![]()

Ti je katil per veteGjenerata Z pra mo![]()
Ja prej teje po e marr leksionin
E kam masdite shkollen une, po sdo shkoj sot se me dolen e tepruann leksionet prej teje![]()
Unë jam gjenerata X për veteTi je katil per vete![]()
ExuajzedUnë jam gjenerata X për vete![]()
Fjalet i hedh ama, ste del e keqja.Prej meje s'do marrësh gjë jo. Shif e merr leksione te shkolla, leji leksionet forumore.![]()

Fjalet i hedh ama, ste del e keqja.
E kur ta kthej mfut ignore
Une msoj me shume prej jush, se jeni shume lart dhe keni me shume dije.
Tflm![]()
Ahleleeee ahlelasssMa thua shpesh e keqja, por se ça nënkupton ti me këtë një Zot e di.
A do me të thonë "bravo" për komentin që bëre? Unë nuk e them, sepse jam rritur dhe edukuar ndryshe nga brezi yt.
Unë se kam personale me ty, e kam me brezin tënd, gjenerata Z, që qaseni çuditshëm te situatat që kanë të bëjnë me romancën.