Patrioti im ka humbur si xhaferri simiten!
@Cerebral Cortex where are youuu
@Cerebral Cortex where are youuu
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Se paskam lexuar. Atehere e meritoka banin.Mesa kuptova u kap me femijet e nje anetareje. Te femija s’te fal njeri.
Nuk do e merrja kurre kte pergjegjesi mbi vete.Ti nuk perfaqeson gjithe Forumin tone Galaktik. Kete po te them.
Nuk e paskam lexuar, e po me habit.Po keshtu eshte kur hyn tek temat e femijeve dhe ua komenton femijet anetareve! Ia kam bere kritike shumw here , aq sa dhe budallenj te vegjel i ka quajtur!
Petriti shpesh here nuk njeh limite.Nuk e paskam lexuar, e po me habit.
ta thashe qepare qe kte rradhe e kishte ekzagjeruar shume..Nuk e paskam lexuar, e po me habit.
Nuk e paskam lexuar, e po me habit.
Ai mire ben qe beson ne ate qe beson. E drejta e tij, por duhet te tregoje kujdes kur shprehet dhe jo vetem kur i permend femijet dpd. Ai mund te mos kete vet femije apo s’ja ndjen per asnje tjeter pervec vetes, por ne na dhimbsen femijet, familjaret, apo te dashurit tane. S’mund te urosh lufte berthamore, shuarje kombesh tere kenaqesi. Duhet te tregohet me i kujdesshem ne ate qe shpreh. Duhet te kete parasysh audiences qe i drejtohet. Mua me streson kur shprehet tere entuziazem per luftera, vrasje, shfarosje. Mos flasim pastsj qe ka idhull , Hitlerin. Nuk eshte trimeri ajo qe ben ai, por mungese empatie.Se paskam lexuar. Atehere e meritoka banin.