Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Njerëz të humbur

Po Petraqin sa shpejt e harrove. 🌻🦊
Shoku i Nderuar , Vanitas , ndonjehere ju nuk e dini cfare llafosni , dhe per me teper me akuzoni haptazi, pa fakte..😎

Kjo Teme don t'u kujtoj qindra Antareve , se kush prej Antareve ( sidomos antareve te vjeter ) i mungon Forumit tone..😇

Dhe ktu behet fjale per Antar qe mungojne prej muajsh , maksimumi prej 1 viti , ndersa Petro rrefh 1 jave ka..🥸

Do tju lutesha shume , ne menyren me miqesore te mundshme , ( mos ti hedhesh benzine zjarrit ) aq me teper ne kte Teme te trishtueshme , ku ne vend qe tna i sherosh plaget ku une hedh grushtat me kripe , ti vjen dhe i hedh sherbet bakllavaje dhimbjeve tona....😎

Te lutem , po nuk pate sadopak respekt per kto dbimbje , te pakten " shtiru " sikur gjasme ke meshire dhe kaq..🙄

Lamtumire o mik qe na fut shkopinj nen rrota , per te ndertuar Sterkembsha qe njihen qe prej Luctes 2 boterore..😇

Shoku i Nderuar , Vanitas , ndonjehere ju nuk e dini cfare llafosni , dhe per me teper me akuzoni haptazi, pa fakte..😎

Kjo Teme don t'u kujtoj qindra Antareve , se kush prej Antareve ( sidomos antareve te vjeter ) i mungon Forumit tone..😇

Dhe ktu behet fjale per Antar qe mungojne prej muajsh , maksimumi prej 1 viti , ndersa Petro rrefh 1 jave ka..🥸

Do tju lutesha shume , ne menyren me miqesore te mundshme , ( mos ti hedhesh benzine zjarrit ) aq me teper ne kte Teme te trishtueshme , ku ne vend qe tna i sherosh plaget ku une hedh grushtat me kripe , ti vjen dhe i hedh sherbet bakllavaje dhimbjeve tona....😎

Te lutem , po nuk pate sadopak respekt per kto dbimbje , te pakten " shtiru " sikur gjasme ke meshire dhe kaq..🙄

Lamtumire o mik qe na fut shkopinj nen rrota , per te ndertuar Sterkembsha qe njihen qe prej Luctes 2 boterore..😇

A nuk prite sa te freskohej pak qe shkrujte gjithe ket carcaf o Xha Tani? Lol

Xhaxh, kujdesu te mos na ikesh nga forumi! Po ike ti ika dhe une 🥴 i vetmi mjeei pozitiv! Duhet te te eMertojme ambasador paqe!

Xhaxh, kujdesu te mos na ikesh nga forumi! Po ike ti ika dhe une 🥴 i vetmi mjeei pozitiv! Duhet te te eMertojme ambasador paqe!

Shoku @Xha Tani vetem per paqe nuk eshte. E mallkonte nga mengjesi ne dark te shkretin Petro. Biles te premten pas xhumas e te dielen pas meshes e mallkonte prape.

Deri sa e kapi mallkimi Petron e na e perzun forcat e erresires qe nuk donin qe Petro arnavudi te na i hapte syte ndaj te keqes qe ka pllakosur boten. 🌻🌻🦊🦊🌻

sidomos kto grate e pallatit tim...

kishin pare ne Tik Tok nje Infuencere qe i kishte mbushur mendjen se Thashethemet bejne mire per Mulcine e Zeze..

po pse pushojne me tani ato , thua ti ,??..
jo , kurre e kurres.🦊😇
Kisha 3 vite pa bere pushime ne Shqiperi, se kshu udhetime 3-4 ditore per naj pune urgjente po, konstantova qe jam asimiluar totalisht 🙄dhe jam bere vampire ( sduroj dot te nxehtin) dhe plakat skane hequr dore nga zakoni i vjeter! Njs. Sdua te ankohem dhe pak dite kthehem ne baze cit @Pax-Deorum

Ka filluar te mos me pelqej ambienti shoku 😃. Por me kismet do takohemi ta pime nje kafe. Se jemi humb

Partjeter amigo, edhe une kendej do jem, nuk ka pushim kete vere...
Takohemi gjate javes...

Back