• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Njerëz të humbur

Filat /igumenice gjysherit kaq di dmth!
Nga ana mamit katunare Tirome😅
Filat gjysherit nga babi, Gumenice gjysherit nga mami une.
Lene fare, nuk flas mo me ty, do na nxjerresh bojen...m'duket se jena kusherinj🙄
Me shume nuk do te flas se qeke kurrnace.
Provo te me kerkosh gje provo, he provoje po ta mbajti

Filat gjysherit nga babi, Gumenice gjysherit nga mami une.
Lene fare, nuk flas mo me ty, do na nxjerresh bojen...m'duket se jena kusherinj🙄
Me shume nuk do te flas se qeke kurrnace.
Provo te me kerkosh gje provo, he provoje po ta mbajti
Kusherinjte nga ana gjyshes nuk i njoh fare , dmth femijet e dajes apo femijet e tezes babit. Njoh vetem te anes se gjyshit, qe kemi nje mbiemer praktikisht. Por nese ke bere testin e Adn tek my heritage e ste del dikush nga Norvegjia qe e ke kusherire ath je ne rregull 🤣

Kusherinjte nga ana gjyshes nuk i njoh fare , dmth femijet e dajes apo femijet e tezes babit. Njoh vetem te anes se gjyshit, qe kemi nje mbiemer praktikisht. Por nese ke bere testin e Adn tek my heritage e ste del dikush nga Norvegjia qe e ke kusherire ath je ne rregull 🤣
Ne Norvegji kam vetem dy te njohura femra, Sigridin nga Oslo dhe Benedikten nga Stavangeri, i kam bere dy vite rresht toure ne Shqiperi.
Jane te vetmet bionde ne gomone, njelloj si ty, por duket qarte qe nuk je asnjera prej tyre....shpetuam, s'jemi kusherinj😅

PS-Kusherinj s'jemi ama mbetesh kurrnace😌

Back