@Cerebral Cortex e paske gjetur prape rrugen per keto ane?
Mire se u riktheve.
Mire se u riktheve.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !PoIshe ne Durres?
Me nxorri @Belle te emisioni Aida Shtinos 'Njerez te humbur'@Celebral Cortex e paske gjetur prape rrugen per keto ane?
Mire se u riktheve.
E di e di, pandaj une as qe mundohem te iki se e di qe do kthehem prape.Me nxorri @Belle te emisioni Aida Shtinos 'Njerez te humbur'
Pastaj kot mi kot bejme sikur ikim ne se vesi del me shpirtin![]()
Sberi fare pema per kete vit! Per tu habitur as molleMi le dardhat e egra te Gimi?
Apo m'le dardhat e Shen Ndreut?![]()
Tave kosi joSberi fare pema per kete vit! Per tu habitur as molle![]()
Filat /igumenice gjysherit kaq di dmth!Tave kosi jo
Dardha te egra jo
Je e sigurt qe je çome ti?
Jo per gje por Çameria fillon ne Konispol e tutje, nuk fillon ne Gjirokaster![]()
Filat gjysherit nga babi, Gumenice gjysherit nga mami une.Filat /igumenice gjysherit kaq di dmth!
Nga ana mamit katunare Tirome![]()
Kusherinjte nga ana gjyshes nuk i njoh fare , dmth femijet e dajes apo femijet e tezes babit. Njoh vetem te anes se gjyshit, qe kemi nje mbiemer praktikisht. Por nese ke bere testin e Adn tek my heritage e ste del dikush nga Norvegjia qe e ke kusherire ath je ne rregullFilat gjysherit nga babi, Gumenice gjysherit nga mami une.
Lene fare, nuk flas mo me ty, do na nxjerresh bojen...m'duket se jena kusherinj
Me shume nuk do te flas se qeke kurrnace.
Provo te me kerkosh gje provo, he provoje po ta mbajti
Ne Norvegji kam vetem dy te njohura femra, Sigridin nga Oslo dhe Benedikten nga Stavangeri, i kam bere dy vite rresht toure ne Shqiperi.Kusherinjte nga ana gjyshes nuk i njoh fare , dmth femijet e dajes apo femijet e tezes babit. Njoh vetem te anes se gjyshit, qe kemi nje mbiemer praktikisht. Por nese ke bere testin e Adn tek my heritage e ste del dikush nga Norvegjia qe e ke kusherire ath je ne rregull![]()
E njeh Yaren ti?
Yara o shpirtE njeh Yaren ti?
Apo e ke fjalen qe te mungon virtualisht?![]()
S'jam YaraYara o shpirt
Shti iher si dihetS'jam Yara
Ama po deshe do shti fall ne letra per te pare ku eshte dhe si eshte![]()
Mire eshte , si kokrra mollesShti iher si dihet