Nji pik shtatllet e nant halaI ke kap dy metra?![]()
Burrin e kam 1.5 se esht fut ne uj
Prandaj i thash @Venom jam rrit
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nji pik shtatllet e nant halaI ke kap dy metra?![]()
Ai i ka dhene drejtim asaj fushe me kohë moj. Pse si thua ti do e linim t'na ikte ndryshe?do ket gjet dashonre ky bukuroshi se ndryshe ketu do e kishe![]()
Per gjatesin e trupit e kam une
Per 2 cm sa une.
Edhe unePer gjatesin e trupit e kam une![]()
U keqkuptumEdhe une![]()
Keqkuptimi është më mirU keqkuptum![]()
A ishte darkod ish endrra angleze e @Venom per kto info te neperbrendshme apo rrejte nothiri?Mire eshte , si kokrra molles
Ka ardhe para nje muaji ne Shqiperi, aty e ke akoma para se te rikthehet ne Atdheun e dyte....ups me fal, ne te tretin sepse e mori edhe british para dy muajsh
Per me shume info telefono 0900 900 999![]()
E rrejta nothirin por mos i tregoA ishte darkod ish endrra angleze e @Venom per kto info te neperbrendshme apo rrejte nothiri?![]()
biri im, sikur me kapi syri qe njona ketu punon ne tv, kush punon ne tv ne shqipri, se me hyn ne pune,E rrejta nothirin por mos i trego![]()
biri im, sikur me kapi syri qe njona ketu punon ne tv, kush punon ne tv ne shqipri, se me hyn ne pune,
Pjer , Rrelse punon ne Top Cannel..⚘biri im, sikur me kapi syri qe njona ketu punon ne tv, kush punon ne tv ne shqipri, se me hyn ne pune,
mbase takohemi ne shqipri biri im, nese jeton ne shqipri,Njoh persona jashte forumit qe punojne ne tv por antare forumi qe punon ne tv nuk njoh.
e di qe punon aty, por nuk ka fuqi, nuk i shkon fjala, dhe e dyta ai televizion i ka bo me leke, nese ti deshiron te japesh nonje interviste per libin tend, duhet te paguash,Pjer , Rrelse punon ne Top Cannel..⚘