• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

"Nuk marr urdhra nga gratë”

Përgjigje e: "Nuk marr urdhra nga gratë”

Duhet sepse grate jane vetem per te pjellur,te gatuajne,te lajne rrobat dhe ti bejne mengjezin,dreken,darken burit.
Qe femijet ti edukoj si vetja,ngaqe buri merret me pune te tjera.
Pasiqe keshtu ecen shoqeria perpara.
Ne cilin shekull jetoni i nderuar?Fakt qe grat duhet te lindin-edhe at nese duan,por te tjerat per nje familje te shendosh duhet te behen bashkarisht,sikur linde ti si mashkull linda edhe une si femer,me cka u ushqeve ti u ushqeva edhe une,as ti e as une nuk e zgjodhem gjinin,qe te jemi me pak a me shum te privilegjuar-a..
Ps.Me duket qe jeni plot nje shekull mbrapa :(

Ne cilin shekull jetoni i nderuar?Fakt qe grat duhet te lindin-edhe at nese duan,por te tjerat per nje familje te shendosh duhet te behen bashkarisht,sikur linde ti si mashkull linda edhe une si femer,me cka u ushqeve ti u ushqeva edhe une,as ti e as une nuk e zgjodhem gjinin,qe te jemi me pak a me shum te privilegjuar-a..
Ps.Me duket qe jeni plot nje shekull mbrapa :(
Mendimi juaj.
Me familje te shendoshe une kuptoj burin,gruaja eshte e BARABARTE ose ndihmese,edhe 50/50%.
Qka me ba,jam do dekada mbrapa.

Duhet sepse grate jane vetem per te pjellur,te gatuajne,te lajne rrobat dhe ti bejne mengjezin,dreken,darken burit.
Me rastin me te pare, gruaja do te ti veje briret me trajtimin prej kafshe qe i ben.
Qe femijet ti edukoj si vetja,ngaqe buri merret me pune te tjera.
Pasiqe keshtu ecen shoqeria perpara.
E vertete, ne shtepine tende sillesh si te duash, e trajton gruan si sherbetore, dhe makine prodhimi kalamajsh.
Por po kaq e vertete eshte qe ne jeten publike, grate ty ta mbledhin. Provoje njehere mos ndalosh makinen kur te ndalon nje grua police, provo te shesesh tangerllik kur kalon doganen dhe nuk i bindesh nje gruaje police. Nje grua gjykatese te plas brenda pa ja bere syri ter fare, te pjerdh mu ne fene tende islamike.
provoje ti besh derr derr nje gruaje qe eshte shefja jote ne pune, sic e hengri gopin e semes ky jevgu nga egjipti.

PS. eksperienca tregon, qe grate tradhetojne pikerisht keta "burrat" kokoroce qe keqtrajtojne.

Me rastin me te pare, gruaja do te ti veje briret me trajtimin prej kafshe qe i ben.
E vertete, ne shtepine tende sillesh si te duash, e trajton gruan si sherbetore, dhe makine prodhimi kalamajsh.
Por po kaq e vertete eshte qe ne jeten publike, grate ty ta mbledhin. Provoje njehere mos ndalosh makinen kur te ndalon nje grua police, provo te shesesh tangerllik kur kalon doganen dhe nuk i bindesh nje gruaje police. Nje grua gjykatese ty kafshe te plas brenda pa ja bere syri ter fare, te pjerdh mu ne fene tende islamike te poshter.
provoje ti besh derr derr nje gruaje qe eshte shefja jote ne pune, sic e hengri gopin e semes ky jevgu nga egjipti.

e fundit.

ti ose je turk ose jevg lol
Islami allah ekbar.
Ju krishtat.

Por po kaq e vertete eshte qe ne jeten publike, grate ty ta mbledhin. Provoje njehere mos ndalosh makinen kur te ndalon nje grua police, provo te shesesh tangerllik kur kalon doganen dhe nuk i bindesh nje gruaje police. Nje grua gjykatese te plas brenda pa ja bere syri ter fare, te pjerdh mu ne fene tende islamike.

PS. eksperienca tregon, qe grate tradhetojne pikerisht keta "burrat" kokoroce qe keqtrajtojne.
Ka mundesi te te bej nje pyetje?

Joo gruaja duhet vetem te beje makiazhe ,te dale te pije kafe ,shoping uaaaaaa te behet si ato yjet e sex and city,keto jetojne vetem me endra .

Mendimi juaj.
Me familje te shendoshe une kuptoj burin,gruaja eshte e BARABARTE ose ndihmese,edhe 50/50%.
Qka me ba,jam do dekada mbrapa.

Gruaja eshte e barabarte ose ndihmese. Dmth ne cdo moment te kohes, mund te jete ose e barabarte, ose ndihmese. Qe ne vetvete do te thote qe mund te jete ose e barabarte, ose jo e barabarte.

Dekada me te rejat... se me te vjetrat quhet do shekuj mbrapa.

Gruaja eshte e barabarte ose ndihmese. Dmth ne cdo moment te kohes, mund te jete ose e barabarte, ose ndihmese. Qe ne vetvete do te thote qe mund te jete ose e barabarte, ose jo e barabarte.

Dekada me te rejat... se me te vjetrat quhet do shekuj mbrapa.
Ti kupton ose je shume inteligjent qe mos ta kuptosh

Te garantoj qe dhe ti e kupton qe nuk eshte fundi i botes nese udheheqin edhe femrat dhe eshte mire te jene ne te tera aspektet te barabarta. Si dhe te garantoj qe do e beje ti me shume qef 'ndihmesin' ne disa raste, si ketu psh.

Sexually-Dominant-Woman-01.jpg

Në Kur'an Zoti thotë se po e bëj një njeri që do të jetë mëkëmbës imi në tokë, pra njeri duke mos veçuar as burrë apo grua........ Në gjeneratat e më hershëm të pasuesve të fejës Islame ka pasur shumë raste kur është marrë urdhër apo është kërkuar mendimi i një gruaje... pak po më çuditni mor burra sidomos ju që për çdo gjë mundohen që ta anti "fetarizoni" çdo shkrim dhe lajm në lidhje me personat që vijnë nga bota islame dhe ti ofendoni njerëzit duke menduar se jeni më të mirë,më të ditur se bashkëkombasit e ju....

483241_483550654989694_1440986561_n.jpg

"Nuk marr urdhra nga gratë”,
myslimani pushohet nga puna.

Një portier mysliman, i një hoteli në Venecia të Italisë, është pushuar nga puna, pasi nuk ka pranuar të marrë
urdhra nga një grua.
Ngjarja në dukje e zakontë, në fakt është komentuar shumë nga opinioni italian, i cili e ka gjetur atë si aspak të
tillë. Protagonist i saj, ka qenë në fakt një punonjës egjiptian, i cili deklaroi se “nuk merrte urdhra nga një grua”, e cila ishte edhe kujdestarja e hotelit ku ai punonte.
Ai e ka cilësuar këtë si një gjë të
pakonceptueshme dhe e ka lidhur këtë me origjinën si dhe besimin e vendit prej nga vjen.
ky egjiptiani paska dashur vet te bej rolin e gruas para nji burri.Sipas llogjikes se beduinit duhet zbatua vetem urdhrat nga burrat,kjo nga disa burra si ky u deshka luajtur rolin e gruas nga urdhruesit.
Femra esht e bararbart me burrin dhe kshtu duhet te jet.,i pelqeu dikujt a jo!

Pushtet absolut, vertikalisht; Zoti-Burri-Gruaja :p
Ka me mrekulli?

Teoria me e re e "Islamikeve te deshperuar" eshte se "Respekti ndaj Gruas" eshte thjeshte nje shpikje e Builderbergeve per te sunduar me kollaj boten. Hajde tani fol po deshe, kane dhe fakte per kete ... ta mbyllin gojen tak fak!

Gruaja eshte wc e burrit ,cdo here kur mbushet shkon e shprazet tek ajo.......

Personalisht per ty kjo teori - Exclusively only for you!

Ne baze te parimit te eneve komunikuese kemi dy efekte:

a- kur shprazes ti nga perpara (e meqe jeni ne nje nivel dhe ajo s'ka ndonje vrime tjeter te hapur), ajo vetem thjesht mbart. Merita e saj qendron se edhe shprazjet e tua i kthen gjenetikisht ne nje kryeveper, ne nje mrekulli te vertete - From trash to treasure. I kthen ne nje FEMIJE (qe ishalla mos te ngjafte ty!)

b- kur shprazet ajo nga mbrapa, i bie qe ti te jesh poshte dhe e pret me goje hapur ate qe ben ajo. Gjenetikisht ti (dhe vetem ti) e kthen ate produkt "from waste to more waste" - "from trash to more trash"- nga m*ut ne akoma me shume m*ut.

-hihi- Who's the smart one now?

Te garantoj qe dhe ti e kupton qe nuk eshte fundi i botes nese udheheqin edhe femrat dhe eshte mire te jene ne te tera aspektet te barabarta. Si dhe te garantoj qe do e beje ti me shume qef 'ndihmesin' ne disa raste, si ketu psh.

Sexually-Dominant-Woman-01.jpg

Me pelqen qe jam ndihmes ne keto raste,por edhe me pelqen ne raste te tjera.

Dhe nga ajo wc,Ti pret te kesh pasardhes te mire a?Pra at cfar e shpraz at do ta puthesh e pergdhelesh,e pastaj do te fusin nje shkelem b... dhe nuk do te njohin fare se kush je:(
Ps.Ndoshta Ti me teper i do burrat,nuk i dihet :D

Sma mer mendja qe keto brockulla qe shkruan i ke me gjith mend,ne rast se me te vertet eshte mendimi juaj kjo atehere sinqerisht e them se paske ik per Shel
Gjynah

Qe ka njerez kaq profan, me ide SadoMazoFetisho-Islamike nuk ka perse te te vije cudi, Tirona!

Back