Shtepia ime eshte edhe prindërve.Po coje te shtepia jote, jo te e prinderve.![]()
Per te kaluar kohen,eshte e mundur,por per ta cu shpi..njeriu ka i fije logjike perpara se gjithash
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shtepia ime eshte edhe prindërve.Po coje te shtepia jote, jo te e prinderve.![]()
Mund te ndryshojn mendjen nese femija eshte 40 dhe akoma pa martuarSte pranon ne shpi me nje grua 15 vite me te madhe..leqe i bie infarkt![]()
Edhe 40 te jete,ajo vazhdon plus 15 përparaMund te ndryshojn mendjen nese femija eshte 40 dhe akoma pa martuar![]()
Po por smund te bejn denga kur djali ka vajtur 40Edhe 40 te jete,ajo vazhdon plus 15 përpara![]()
Ca thua,40..gruaja 55? Te mos bejne dëngla?Po por smund te bejn denga kur djali ka vajtur 40![]()
Po, kur ska gjetur grua akoma, ne ate mosh do doja vetem femija ime te gjente shpirtin binjakCa thua,40..gruaja 55? Te mos bejne dëngla?![]()
Aha e paske ngreneOj Xhina, me kë po llafosesh moj?![]()
Aha e paske ngrene
Me Zanen flet?
Pse eshte logjike qe nje 40 vjecar te martohet me 20 vjecare?!Shtepia ime eshte edhe prindërve.
Per te kaluar kohen,eshte e mundur,por per ta cu shpi..njeriu ka i fije logjike perpara se gjithash![]()
Nuk thashe gje qe eshte logjike. Thashe kur ka lek ne mes,20 vjecarja futet vetePse eshte logjike qe nje 40 vjecar te martohet me 20 vjecare?!![]()
E njejta vlen dhe per anasjelltas. Ka plot meshkuj qe rendin pas lekut ose kerkojne siguri te nje femer me e madhe.Nuk thashe gje qe eshte logjike. Thashe kur ka lek ne mes,20 vjecarja futet vete![]()
Ka mendje lehte sa te duash. Nga te dyja gjinitë.E njejta vlen dhe per anasjelltas. Ka plot meshkuj qe rendin pas lekut ose kerkojne siguri te nje femer me e madhe.![]()
Me paska fut dhe mua në block ky shoku i xhinesOj Xhina, me kë po llafosesh moj?![]()