• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Oj gra si mendoni?

Ka mendje lehte sa te duash. Nga te dyja gjinitë.
Ka te beje dhe me njeri. Kam nje koleg qe vet eshte 43 dhe po martohet me nje 28 tani ne behar. Kane disa vite bashke. Ai nuk e tregon fare moshen . E merr dhe per 30. Po ashtu dhe si tip, teper energjik dhe cik adoloshent nga veprimet. Gocen nuk e njoh, vetem ne foto e kam pare. Shume simpatike. Te dy jane te paraqitshem dhe duken si moshatar. Po ashtu kemi dhe nje mashkull me femer me te madhe. Ajo femra nuk punon te ne por e takuam ne nje party dhe me aq sa e njoha pershtaten shume ne tip. Te dy energjik, te hedhur. U hodh tjetra ne pishime mes 40 e kusur kolegeve te te dashurit pa asnje ndrojtje. Hera e pare qe ai e sillte dhe vetem ajo ishte me rroba banje dhe u la. Ajo ishte me e madhe se trecereku aty ne moshe. Trupin e kishte yll. 😁

Ka te beje dhe me njeri. Kam nje koleg qe vet eshte 43 dhe po martohet me nje 28 tani ne behar. Kane disa vite bashke. Ai nuk e tregon fare moshen . E merr dhe per 30. Po ashtu dhe si tip, teper energjik dhe cik adoloshent nga veprimet. Gocen nuk e njoh, vetem ne foto e kam pare. Shume simpatike. Te dy jane te paraqitshem dhe duken si moshatar. Po ashtu kemi dhe nje mashkull me femer me te madhe. Ajo femra nuk punon te ne por e takuam ne nje party dhe me aq sa e njoha pershtaten shume ne tip. Te dy energjik, te hedhur. U hodh tjetra ne pishime mes 40 e kusur kolegeve te te dashurit pa asnje ndrojtje. Hera e pare qe ai e sillte dhe vetem ajo ishte me rroba banje dhe u la. Ajo ishte me e madhe se trecereku aty ne moshe. Trupin e kishte yll. 😁
Pra sekreti qenka te energjia..🙄
Ajo u tregoi zockave te reja se ka vetem nje zocke😎

Edhe une kam nje cun xhaje. E ka 16 vite me te vogel se vetja. Tani jane mire e bukur,por problemi eshte sa do zgjasin? Ka garanci qe ajo mardhenie ka jetëgjatësi apo jo? Per cfare te futesh ne nje mardhenie kur e di fundin?

Pra sekreti qenka te energjia..🙄
Ajo u tregoi zockave te reja se ka vetem nje zocke😎
Ajo me siguri nuk e priste te ishte e vetmja zocke qe do futej ne pishine. 😅Gjithsesi kolegu per xhentilese e shoqeroi ne pishine.😁

Edhe une kam nje cun xhaje. E ka 16 vite me te vogel se vetja. Tani jane mire e bukur,por problemi eshte sa do zgjasin? Ka garanci qe ajo mardhenie ka jetëgjatësi apo jo? Per cfare te futesh ne nje mardhenie kur e di fundin?
Garanci ska dhe me nje te moshes tende. Jeto jeten, ca te kemi rrisk do e mesojme rruges

Ne Shqiperi behen si xhaje qe 30. Nga stili i te jetuarit e kam fjalen. Nuk dine ta mbajne sic duhet nje me te re. Me aq sa kam pare, i mbyllin brenda se i grryen xhelozia.

Jo ne fakt fotoja e pare me ngjall ndjesin e nje lidhje:- si nene e bir.
Thjesht mendoj qe dhe mund te mbijetojne si lidhje.
Në botë vazhdon të mbizotërojë lidhja tradicionale, ku mashkulli është gjithmonë më i madh në moshë dhe kjo ndodh në çdo vend.
Është diçka që vjen natyrshëm tek njerëzit.

Last edited:
Me duket per te qeshur sa ka ndryshuar me kohe. mentaliteti, atehere edhe kur femra ishte vec 1 vit me e madhe ishte dicka e turpshme 😆

Back