L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 17,577
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk ben kodi promocionit
View attachment 361579
Rrofsh bro, me kurseve ca lekShife ktu free
Paska i tufe links qe e japin. Thjeshte hapi nga brave broswer me blloku ads dhe je ok.Rrofsh bro, me kurseve ca lek![]()
Paska i tufe links qe e japin. Thjeshte hapi nga brave broswer me blloku ads dhe je ok.
![]()
Futbollarena1
sites.google.com

Tv shijakuTe kanalet shqipetare, kush e jep?
Rejs Qiqa e komenton?Tv shijaku
Ahmet ShqarriRejs Qiqa e komenton?
Jo keq.Ahmet Shqarri
Nuk e hap
Mua po me punon , po akoma ska fillu ndeshjaNuk e hap
Ne 12?Mua po me punon , po akoma ska fillu ndeshja
Ne 12 fillon
Une i kam te gjitha fullTe kanalet shqipetare, kush e jep?
Dhe une i kam te gjithe, Alb, Ita, Gr, e pothuajse te gjitha te Europes, e po kerkoja ne fakt e sme dilte,mbase se fillon ne 00:00Une i kam te gjitha full
Po jo kte payperviw . Nuk e japin shqiptaret
Mua tani me njoftuan qe e jep dazon1Dhe une i kam te gjithe, Alb, Ita, Gr, e pothuajse te gjitha te Europes, e po kerkoja ne fakt e sme dilte,mbase se fillon ne 00:00
Dhe une se kisha por tani e shtuan ata se e blenPo e kerkoj, por me thane se e japin kanalet tonaView attachment 361587