drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,486
- Pikët
- 113
Përgjigje e: Partizani vs TIRONA. Sot Ora 20:00
Ishin tre "parullat" dje ne stadium,
shkruar e demonstruar nga tifozet e Tiranes;
E para;
"1991, fund marrezise",
shkruar ne nje beze te zeze, shoqeruar me grafiken e renies se monumentit te E.H dhe stemen e Partizanit;
E dyta;
"Partizan ka dhe Beogradi, Tirone ka nje";
E treta dhe me e renda;
"Per ju ne hapim Aushvicin",
shkruar e zeze mbi te bardhe, drejtuar Partizanit dhe mbeshtetesve te tij.
Une e di qe ka plot injorante qe nuk u dine kuptimin e fjaleve, vendeve, ngjarjeve, nuk dine as cfare perfaqesojne per vendin e per boten ato qe thone.
POR KETA INJORANTE BEJNE DEM, DEM TE PASHEMBULLT!
Po pres prej dje Presidentin e Federates Shqiptare te Futbollit te dale e te mbaj qendrim ne emer te institucionit qe perfaqeson.
Ishte dy karrige larg meje dhe pa gjithcka pashe dhe une.
Ai dhe Federata qe drejton po heshtin kur duhet te reagojne, madje te ndeshkojne.
Pres gjithashtu qe te njohurit dhe miqte e mi te Tiranes te flasin e distancohen, prej Halilit, Vorpsit, Nallbanit, Tafajt.
Duhet ta beni!
FASHIZMI NA TURPERON SI KOMB!
Erjon Braçe
Ishin tre "parullat" dje ne stadium,
shkruar e demonstruar nga tifozet e Tiranes;
E para;
"1991, fund marrezise",
shkruar ne nje beze te zeze, shoqeruar me grafiken e renies se monumentit te E.H dhe stemen e Partizanit;
E dyta;
"Partizan ka dhe Beogradi, Tirone ka nje";
E treta dhe me e renda;
"Per ju ne hapim Aushvicin",
shkruar e zeze mbi te bardhe, drejtuar Partizanit dhe mbeshtetesve te tij.
Une e di qe ka plot injorante qe nuk u dine kuptimin e fjaleve, vendeve, ngjarjeve, nuk dine as cfare perfaqesojne per vendin e per boten ato qe thone.
POR KETA INJORANTE BEJNE DEM, DEM TE PASHEMBULLT!
Po pres prej dje Presidentin e Federates Shqiptare te Futbollit te dale e te mbaj qendrim ne emer te institucionit qe perfaqeson.
Ishte dy karrige larg meje dhe pa gjithcka pashe dhe une.
Ai dhe Federata qe drejton po heshtin kur duhet te reagojne, madje te ndeshkojne.
Pres gjithashtu qe te njohurit dhe miqte e mi te Tiranes te flasin e distancohen, prej Halilit, Vorpsit, Nallbanit, Tafajt.
Duhet ta beni!
FASHIZMI NA TURPERON SI KOMB!
Erjon Braçe