• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pellumb Pilinci si super fuqi.

Petrit Kola

PERANDOR
Anëtar
Jun 24, 2021
Postime
66,577
Pikët
113
Po ndjek keto dite aktivitete publike te Zotnis Pellumb Pilinci dhe mu kujta @ilia spiro , @Zana , @Bad_Teacher .
Ajo qe me ben pershpytje qe kush nuk guxon te bezaj per te, s Berisha, as Rama, as Meta dhe cdo kush.
Zotnia Pellumb Pilinci i poshteron ata ne publik por kush nuk guxon te thote nje fjal!
Si ka mundesi, cili eshte burimi i superfuqis se Zotnis Pellumb Pilinci?
A do te perfundoj edhe Rama dhe Berisha ne burg dhe te kercas muhabeti ne burg se bashku me Meten, Veliaj etj?

1752568263498.jpeg

Nuk di, pyesni Zotnin Pellumb Pilinci. Por njera mund te jet te me bejn mua kryeprokuror.
Perandor, po synon per poste te larta shoh 😄
Kte zoterine e kam pare ne video rastesisht dhe u habita se parashikoi arrestimin e Lalit bashke me te shoqen por dhe tha se do kete qeveri teknike, se mbaj mend mire kte pjese ne fakt.
Se kam idene mbi kte zoterine se kush eshte apo nga ku i merr informacionet qe jep.

Perandor, po synon per poste te larta shoh 😄
Kte zoterine e kam pare ne video rastesisht dhe u habita se parashikoi arrestimin e Lalit bashke me te shoqen por dhe tha se do kete qeveri teknike, se mbaj mend mire kte pjese ne fakt.
Se kam idene mbi kte zoterine se kush eshte apo nga ku i merr informacionet qe jep.
Une e kam dit shume, shume vjet me pare qe do arrestohen,
Ky nuk mer informacione. Ky i krijon.

Tito , me fal se ndoshta te zhgenjej por sapo e pashe ne nje interviste tek " Te pa ekspozuarit " dhe mu duk i rrjedhur " Çdo gjysem ore flas me Blinken ne telefon " tha , ky eshte mendimi im qe krijova se mund te mos jete i rrjedhur.

Back