E njeh nje shoqen tone,Bele?natürlich für Fisch…
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E njeh nje shoqen tone,Bele?natürlich für Fisch…
Uaaaa, po keto sa mbaruan. Kaq shpejt te mori malli?
Une as si provova, ka i blen ti?Uaaaa, po keto sa mbaruan. Kaq shpejt te mori malli?
Ka patur burri nje nespull para pallatit. Kur vajta kete radhe e kishin prere se e kishin bere rruge per kembesoret.
Kane te gjithe tek puna ime. As qe i hane! Duhet te hapesh lajmin marsin qe vjen ne insta ose FB se ti sjellin me kacile. LolUne as si provova, ka i blen ti?
E kam mbjellur shok, ka 4 vite spo prodhon gjeKopesht te shpia ke shoqe?
Nese po, mbille!
Amazon.com : Loquat Tree (Eriobotrya Japonica), Live Tree, Japanese Plump Golden Color Fruit Tree (10-15 Inches) : Patio, Lawn & Garden
Amazon.com : Loquat Tree (Eriobotrya Japonica), Live Tree, Japanese Plump Golden Color Fruit Tree (10-15 Inches) : Patio, Lawn & Gardenwww.amazon.com
Nuk prodhon aq shpejt ajo.E kam mbjellur shok, ka 4 vite spo prodhon gje![]()
E ke token e keqeE kam mbjellur shok, ka 4 vite spo prodhon gje![]()
Prodhon menjehere ketu tek ne. Avocadod mua ka 10 vjet s’bene nje kokerr.Nuk prodhon aq shpejt ajo.
Po flasim për ngjalat që lundrojnë mbi sipërfaqe.Tamixhi eshte biologjikisht i vdekur. Vetem nese eshte ngjallur prape keto vitet e fundit.
Dimri mi thau fare gjethet :/E ke token e keqe, se une nje rrenje te vogel kam e prodhon tufa. Por kete vit shume pak, se beri dimer. Edhe ato pak m’i hengren ketrat.
dhe une qe kam pas respekt per Ketrat..E ke token e keqe, se une nje rrenje te vogel kam e prodhon tufa. Por kete vit shume pak, se beri dimer. Edhe ato pak m’i hengren ketrat.
Apo s’jane te shemtuar ketu ne US, si minj duken.dhe une qe kam pas respekt per Ketrat..
te poshtrit..![]()
Apo s’jane te shemtuar ketu ne US, si minj duken.![]()
Edhe social imperializmi sovjetik!!Jane infektuar ketrat atje e jane bere kapitalista e vetjak! Poshte imperializmi angloamerikan!