Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !edhe ti qumesht si Bebat e vogel pi ??View attachment 329654
Çumesht
Mora nje gote dhe u shtriva prap
Dhe po mendoj me mire rehatia shtrir apo bota jasht![]()
te pacon bere mire Mele Mele Cacurele..
Me hedh thyhet duhet ta bij personalisht mbase hmmmte pacon bere mire Mele Mele Cacurele..
( kur ta hedhesh kte telefonin qe ben Fotot , amanet , hidhe tek dritarja ime se ma sjellin zogjte brenda pastaj )...![]()
kjo do ishte fantastike , por ty kushedi kur te bjen koha te vsh knej nga Shqiperia...Me hedh thyhet duhet ta bij personalisht mbase hmmm
Gjdo Problem ka zgjidhjekjo do ishte fantastike , por ty kushedi kur te bjen koha te vsh knej nga Shqiperia...![]()
po e zgjate shume , do perdorim posten Feddeks..ajo qe ta sjell sipas adreses...![]()
Ti je Burrneshe Malsie me ligjet e Lek Dukagjinit..Gjdo Problem ka zgjidhje
po sille me foto mor burre , se edhe telefoni jot i nxjerr shume paster fotot...Kafe, e nje gote whiskey JB.
aha , lere rakine ti se u dogja njehere me te une..Xha Tani ne vend, dhe pse do preferoja rakine tende 100 here sesa kte leng amerikanëshView attachment 329662