• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Plehrat qe drejtojnë Shqiperine

Ke më shumë informacion se unë tek njohuritë dhe nuhatja e kolegëve kësaj hapësire virtuale
E pranoj këtë epërsi tënde.
Unë mezi i kuptoj kur ndërrojnë nick, e jo më ti kuptoj sa fshihen pas patronazhimit
Kishe të drejtë me atë ignore
Akrepi e çova në PS
Kemi gati 20 vjet që shkruajmë bashkë
Për respekt i thashë mos bëj gaztorin ktu në forum
Duhet me pas pak burrni
Ok ke konflikt interesi po nerva kemi edhe ne
Have good day opozitari plakut 😍

Akrepi e çova në PS
Duhet me pas pak burrni
Kanë içik faj edhe moderatorët që tolerojnë.
PPersonalisht jam përpjekur të mos i replikoj për problemet në këtë komunitet, por ishte Venom që pati një koment ku citoj atë.
Që më pas më sulmoj verbalisht, pa patur asnjë ironi unë me atë.
Më keq akoma se merret me fjalë pas shpine.
"Dalin fëmijët edhe rrahen, dalin femrat edhe shahen, dalin meshkujt edhe vriten"
Kështu që sqepit nuk duhet me i dhënë shumë.

Last edited:
Ka içik faj edhe moderatorët që tolerojnë.
PPersonalisht jam përpjekur të mos replikoj për problemet në këtë komunitet, por ishte Venom që pati një ironi.
Që më pas më sulmoj verbalisht, pa patur asnjë ironi unë me atë.
Më keq akoma se merret me fjalë pas shpine.
"Dalin fëmijët edhe rrahin, dalin femrat edhe shahen, dalin meshkujt edhe vriten"
Kështu që sqepit nuk duhet me i dhënë shumë.
Pse ka moderator ktu?
Nice do thonte Mandi from Chikago 🤣

Akrepi e çova në PS
Duhet me pas pak burrni
Kshu jemi ne shqiptaret, para politikes harrojme miqesite apo lidhjet 20 vjecare

e turpshme ne fakt, njeriu ne keto situata duhet te terhiqet per hater te viteve.

Kur ti replikon me Kolën për Skënderbeun edhe ai tall bythën me ty
Nuk jam patronazhist purtropo😍

Shiko, une mund edhe ta shaj edhe ta ofendoj- s’e kam problem te heq edhe aksesin.
Nese kam debatuar me te, e kam bere qe ta mund me fakte. Per ju te tjeret me shume, se ka qe e lexojne ketu dhe e besojne vertet.
Nese une do e shaja sic ben ti, do te thote qe po i jepja te drejte.
Ti shiko me mire kush kerkon rikthimin e tij, jo mua.
As une nuk jam patronazhiste. Kurre nuk kam qene e kurre nuk do jem. As per ideal dhe as per interes nuk jam patronazhiste. :)

Shiko, une mund edhe ta shaj edhe ta ofendoj- s’e kam problem te heq edhe aksesin.
Nese kam debatuar me te, e kam bere qe ta mund me fakte. Per ju te tjeret me shume, se ka qe e lexojne ketu dhe e besojne vertet.
Nese une do e shaja sic ben ti, do te thote qe po i jepja te drejte.
Ti shiko me mire kush kerkon rikthimin e tij, jo mua.
As une nuk jam patronazhiste. Kurre nuk kam qene e kurre nuk do jem. As per ideal dhe as per interes nuk jam patronazhiste. :)
Mund t'ja fshish postimin apo të prishet reputacioni?

Akrepi e çova në PS
Duhet me pas pak burrni
Sa e paske zgjatur mor,nerva çeliku paske patur!

Mund t'ja fshish postimin apo të prishet reputacioni?
Nuk i zgjedh une anetaret qe vijne ketu, as ata qe mbahen. Anetare te tille ose nuk i mban fare ose do i perballosh me argumente.
Nese po me kerkon te ndjek Petritin ne cdo postim, kete s’ta plotesoj dot. Bej report dhe e zgjidhim cdo gje.

Nuk i zgjedh une anetaret qe vijne ketu, as ata qe mbahen. Anetare te tille ose nuk i mban fare ose do i perballosh me argumente.
Nese po me kerkon te ndjek Petritin ne cdo postim, kete s’ta plotesoj dot. Bej report dhe e zgjidhim cdo gje.
Edhe si anëtare e thjeshtë duhet ta bësh
Unë kam në Romë,piana di Albanesi
Pastaj vjen Kola t'a përdhos temën edhe ti bën sehir
Buona giornata anche a te 😍

Back