Pjer Thomas
V.I.P
- Anëtar
- Dec 18, 2014
- Postime
- 21,738
- Pikët
- 113
dhe nuk te paskan rene ne sy pershkrime dhe citate te ngjashme me ato te enverit,E kam lexuar
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !dhe nuk te paskan rene ne sy pershkrime dhe citate te ngjashme me ato te enverit,E kam lexuar
Siç e thashdhe nuk te paskan rene ne sy pershkrime dhe citate te ngjashme me ato te enverit,
Skan asnjë ngjashmeri as të përbashkët.E kam lexuar dhe kam pare me qindra dokumentare qe e shpjegojne ne hollsi dhe qe sjellin fakte te vashdimit te cfare thoshte tek politikat apo policy ne kohrat e sotme.
Mirembrema.I'a qëllon nganjëherë, i'a qëllon
![]()
1.4K reactions · 302 shares | Deli Krasniqi on Reels
www.facebook.com
Dje dëgjova te lajmet që numri I pensionistëve ka kaluar mbi 777 mijë. E ardhmja duket e ndritur me shokun Hajdar në krye
Gabimi më i madh i Sali Berishës është mos dënimi i Ilir Metës.Dje dëgjova te lajmet që numri I pensionistëve ka kaluar mbi 777 mijë. E ardhmja duket e ndritur me shokun Hajdar në krye
Gabimi më i madh i Sali Berishës është mos dënimi i Ilir Metës.
E gabimi i pafalshëm i Ilir Metës & Tom Doshit është ndihma e tyre në rikthimin e diktaturës në Shqipëri.
Kjo e dyta është qeverisja më anti-shqiptare që prej 1912.
Asgjë nuk ka qenë 1997, se mund të themi se ishte një regres ekonomikë
Por kjo e mbas 2015 është regres shoqërorë, dhe depopullim me planifikim.
E trishtë, por e vërtetëDo e mbushim me indian, pakistanez e pronaret do jene jehudit (alla Ukraine).![]()
E trishtë, por e vërtetë
Një nga arsyet që u riktheva në Shqipëri ka qenë për ti ikur jetesës së shoqërive lesheli
Po, ku dija unë që leshelia do vinte në Shqipëri!?
Po e bëjnë vetëm për të mirën e Shqipëtarëve sepse e dinë mirë që shqipëtarët emigrojnë jashtë vetëm për të huajt, dhe kryeministri nashti po mundohet tja sjelli vetë në shtëpinë e tyre.Do e mbushim me indian, pakistanez e pronaret do jene jehudit (alla Ukraine).![]()
Do e mbushim me indian, pakistanez e pronaret do jene jehudit (alla Ukraine).![]()
Ka plot indianë që punojnë te wolt. 97% e punëtorëve janë indianë.
Kur vjen puna te indianët,pakistanezë jam racist. Më duken shumë të pistë si njerëz.Mire bejne. Nuk pjellin shume femra andej nga India kshu qe do gjejne ketej lumturin![]()
Kur vjen puna te indianët,pakistanezë jam racist. Më duken shumë të pistë si njerëz.