L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 16,871
- Pikët
- 113
E kam lexuar vite perparane fakt , me teper se sa ne Poezi , Bukovski njihet per proze.
vecanerisht romani Femrat la gjurme te thella tek burrat.![]()
kur isha e engjellor
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E kam lexuar vite perparane fakt , me teper se sa ne Poezi , Bukovski njihet per proze.
vecanerisht romani Femrat la gjurme te thella tek burrat.![]()
po valkaj , Femrat eshte roman mjaft argetues...E kam lexuar vite perpara
kur isha e engjellor![]()
Ne fakt mua ma sygjeroi nje shoqepo valkaj , Femrat eshte roman mjaft argetues...![]()
po pse nuk na i thua kujt shteti i perkaain..Dashuria Jone
Pse jetojm kaq larg, asgje sna pengon
Se ky shpirti im, vec per ty po jeton
Sa lule ka pranvera, te gjitha kane arome
Por lulja me e bukur eshte DASHURIA jone.
Jane mall vendi, dhe jane teper sekret se kujt i perkasin!po pse nuk na i thua kujt shteti i perkaain..
kujt autori ??
apo jane sekret...![]()
aha...ngaqe tema thote Poezi nga autor te huaj , , prandaj thash ??Jane mall vendi, dhe jane teper sekret se kujt i perkasin!![]()
Tema nuk thotë poezi nga autori të huaj, por thotë poezi nga poet të famshëm nga e gjith bota duke përfshirë edhe Shqipërinë brënda.aha...ngaqe tema thote Poezi nga autor te huaj , , prandaj thash ??
epo cte bejme o bir , dy i dime e tre si dime..Tema nuk thotë poezi nga autori të huaj, por thotë poezi nga poet të famshëm nga e gjith bota duke përfshirë edhe Shqipërinë brënda.![]()
![]()