Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Policia e rilindjes, rekrutimi i horrave ne pol e shtetit

Un kam sjell 2 raste qe jane zberthyer me pas me video, ti flet per mashtrim. Cte te them. Madje flet me termin kazan njelloj si ai qe te frymezon. Sa per shkollen, kam shkollen e kristalit loooool.

Mashtrim quhet o sufllaqe me qepe dhe me shkolle kristali … lol

Mashtrim quhet o sufllaqe me qepe dhe me shkolle kristali … lol
Mashtrim nga ana e pol shtetit qe deklaroi se ne autoveturen e Greces nuk u gjeten materiale zgjedhore dhe qe Arma ne ngjarjen e rashes u gjet pak metra larg ngjarjes, biejm dakord per kte mashtrim qe sufllaqet e rilindjes e gelltisin pa qepe Looooool

Mashtrim nga ana e pol shtetit qe deklaroi se ne autoveturen e Greces nuk u gjeten materiale zgjedhore dhe qe Arma ne ngjarjen e rashes u gjet pak metra larg ngjarjes, biejm dakord per kte mashtrim qe sufllaqet e rilindjes e gelltisin pa qepe Looooool
Një pjesë e mirë e oficerëve të policisë së shtetit janë hyzmeçarët e krimit, duke filluar nga drejtori i përgjithshëm i policisë së Shqipërisë që largoj një drejtues komisariati për arsyen se arrestoj një trafikant.
Pra shkurt e shqip,
- Nëse drejtori i përgjithshëm i policisë pushon/ largon ose transferon nëdetyra më të rëndomta një oficerë (pra e penalizon) që zbaton ligjin e kryeministri i vendit nuk e vë re, do të thotë se shteti dhe krimi me trafikun janë sinkron.
P.s
Kam ditë që po mundohem të mos shqetësoj vetëveten me problemet e Shqipërisë, edhe pse e di se janë edhe të mijat.
Por, por në një shtëpi që flet e nuk të dëgjojnë, ushqehen e nuk të ofrojnë, ndoshta heshtja është e duhura.

Qafsh sufllaqet me qepe .. a shqip ke shkrojtur ? lol

Poshte analfabetizmit !

Back