Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sot shume mire doktor.Ti si e ndjene veten?
Me falni per nderhyrjen por mendoj qe Urani donte te dinte nese ti futesh tek te bukurat pergjithmone.Sot shume mire doktor.
Nuk eshte temë mjekësore, as une nuk jam mjek. Por mire qe je mire..dhe mire qofsh perhere.Sot shume mire doktor.
Te me falni!Me falni per nderhyrjen por mendoj qe Urani donte te dinte nese ti futesh tek te bukurat pergjithmone.
Nuk ke pse kerkon falje , jeten perpara e ke.Te me falni!
Une sbej pjese tek te bukurat jo me tek ato pergjithmone te bukura.
Pulen plake as qeni nuk e han . LolKu merr vesh nga supa ai.
Ai ka disa vjet vetem berxollave po iu merr ere, se per te kafshua nuk i kafshon dot.
I pa cipi...
Nuk e di pse, po ty te kam xhan.Pulen plake as qeni nuk e han . Lol
Me ngjan qe vetem Shqipet e kane k’te thenie . Lol
Nuk e di pse, po ty te kam xhan.
Ti me kujton ca shprehje qe perdorte @Akrepi kur ishte i vogel, qe tani asnjeri si mban mend me.
Ndoshta vetem dashuria per nenen.Nichts bleibt für die Ewigkeit.(asgje nuk zgjat pergjithmon)
E drejte.Keni evoluar ne maksimum , prandaj ju ka ikur edhe memoria …
me kalendarin e evolimit ju akoma nuk keni hyre as fazen e adoleshences … ndersa ne shpellaret nuk kemi dalur akoma as nga shpellat . : p
Hatri me ngel nese sbehet uragan e tajfun e ca ka tjera ne listen e ushqimeveGruaja qe esht grua duhet te jete stuhi!
Ashtu behen te gjitha pas martese.Gruaja qe esht grua duhet te jete stuhi!
Ju prishkan burrat rehatine domethënëAshtu behen te gjitha pas martese.![]()
Fiks.Ju prishkan burrat rehatine domethënë![]()
Edhe shtrëngatëGruaja qe esht grua duhet te jete stuhi!