Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kush nuk do te mbyllet kam pyetur uneBeje pak me te qarte pyetjen qe te jete i thjeshte votimi.
Doni te mbyllet konkursi i fotografise keto dy muaj; po/jo
Une jam te mos mbyllet!
Do mbyllet vetiu , se ka perfunduar i stisur.Beje pak me te qarte pyetjen qe te jete i thjeshte votimi.
Doni te mbyllet konkursi i fotografise keto dy muaj; po/jo
Une jam te mos mbyllet!
Po bejne hile thua?Do mbyllet vetiu , se ka perfunduar i stisur.
Ka kohe qe flitet, uk lexon tiPo bejne hile thua?
Pse pas 2 muajve nuk do bejne me hile prap mendon?Ka kohe qe flitet, uk lexon ti![]()
Le ta mbajne po ka ushqim…. Po vetvetiu thashe qe do mbyllej…. Ka rene interesi e shoh une.Pse pas 2 muajve nuk do bejne me hile prap mendon?
Lereni hapur merini gjerat me sportivitet.
Nejse se une sherr dua![]()
Ti je per sherrUne jam per opsionin te tret "te behet cfare te behet"![]()
Ne fakt nul kam lexuar shume per cfare flitet ne ate teme dhe nga vjen sherriTi je per sherr![]()
Ke humb qe nuk ke hyre ne brendësiNe falt nul kam lexuar shume per cfare flitet ne ate teme dhe nga vjen sherri![]()
Me duken debate koti "jo nuk ishte ndonje foto kushedi, jo e imja duhet te fitonte, jo kjo eshte e vjedhur" blah blah blahKe humb qe nuk ke hyre ne brendësi![]()
Pse s'ke vene edhe opsionin abstenim?Sa prej jush do te donin qe konkursi i fotografisë te mos mbyllej gjate ketyre dy muajve?
Ku di une..hera pare qe hapa votim,e kam hap te cunguarPse s'ke vene edhe opsionin abstenim?![]()