Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Problematikat ne Shtete e Bashkuara te Amerikes, diskutime, opinione e mendime.

per te bo nje analize per nje vend, nuk eshte e nevojshme te jesh aty, apo te jetosh aty, bota sot eshte e vogel, seç ndodh atje tek ty, une e mesoj nga media dhe interneti,
shume analist amerikane bojne analize per europen apo kinen, pa qene ne europe apo kine, dhe anasjelltas, shum analist europiane bojne analize per ameriken dhe kinen, pa qene fare ne amerike apo kine,
natyrisht analizat e tyre, jane te ndryshme, disa pak te ngjashme,
Leje fare! Lol

per te bo nje analize per nje vend, nuk eshte e nevojshme te jesh aty, apo te jetosh aty, bota sot eshte e vogel, seç ndodh atje tek ty, une e mesoj nga media dhe interneti,
shume analist amerikane bojne analize per europen apo kinen, pa qene ne europe apo kine, dhe anasjelltas, shum analist europiane bojne analize per ameriken dhe kinen, pa qene fare ne amerike apo kine,
natyrisht analizat e tyre, jane te ndryshme, disa pak te ngjashme,
po ata jane Analista mo Pjero , paguhen mijra dollare ne muaj per te bere ato analiza ..kurse ti je thjesht 1 banor i rruzullit. 🦊

ketu e tregove veten tamam .... jo kale, po pse o mavri, analizen e vertet dhe reale e bojne mijra dollaret, eee, natyrisht qe jo,
e bejne se bejne ata paguhen per ate pune..

por po ta spjegoj me fabulen me poshte ;

nje gote konjaku
po i thoshte nje tavlle cigareje

si te kam moj moter
merzitesh , a lodhesh
ky qe ty te mbush dhe mua me zbraz
duket se paguhet per kte avaz

jo moj moter , jo
nuk merzitem aspak
per lodhjen kam durim
per merzi skam shkak

erdhi koha jone
jemi ne ne mode
edhe pse na shajne
kudo neper bote

ne kemi shumicen
kjo na mbush me shprese
sponsor kemi vdekjen
dhe vdekja s'mund te vdes

os; besoj se e ke kuptuar me se miri dialogun qe ben Gota Konjakut me nje Tavell Cigareje..ashtu dhe Profesionistet me Amatoret..🦊

besoj se e ke kuptuar me se miri dialogun qe ben Gota Konjakut me nje Tavell Cigareje..ashtu dhe Profesionistet me Amatoret
natyrisht, ashtu si ti nje person qe nuk merr mijra dollare per nje poezi te bukur e te arrire, po ashtu edhe une nuk marr dollare per nje konkluzion apo analize reale dhe te sakte,
nuk e percaktojne dollaret nje poezi apo analize te bukur ,

e bejne se bejne ata paguhen per ate pune..

por po ta spjegoj me fabulen me poshte ;

nje gote konjaku
po i thoshte nje tavlle cigareje

si te kam moj moter
merzitesh , a lodhesh
ky qe ty te mbush dhe mua me zbraz
duket se paguhet per kte avaz

jo moj moter , jo
nuk merzitem aspak
per lodhjen kam durim
per merzi skam shkak

erdhi koha jone
jemi ne ne mode
edhe pse na shajne
kudo neper bote

ne kemi shumicen
kjo na mbush me shprese
sponsor kemi vdekjen
dhe vdekja s'mund te vdes

os; besoj se e ke kuptuar me se miri dialogun qe ben Gota Konjakut me nje Tavell Cigareje..ashtu dhe Profesionistet me Amatoret..🦊

Une nuk e kuptova kete fabulen shoku @Xha Tani 🦊🐺

natyrisht, ashtu si ti nje person qe nuk merr mijra dollare per nje poezi te bukur e te arrire, po ashtu edhe une nuk marr dollare per nje konkluzion apo analize reale dhe te sakte,
nuk e percaktojne dollaret nje poezi apo analize te bukur ,
e percaktojne ..

e di ti perse Cmimi Nobel & Oscar kane nje vlere prej 999.999.999 dhe jo 1 Milion Dollare ? E di kuptimin e 1 centi te munguar ,?..🦊🦊😇

e percaktojne ..

e di ti perse Cmimi Nobel & Oscar kane nje vlere prej 999.999.999 dhe jo 1 Milion Dollare ? E di kuptimin e 1 centi te munguar ,?..🦊🦊😇
kujdes me ilaçet, mos i perzie me raki, se pastaj ngatarron euron me lekun, siç po i ngatrron ketu, ku ke vene 3 zero me shume,

kujdes me ilaçet, mos i perzie me raki, se pastaj ngatarron euron me lekun, siç po i ngatrron ketu, ku ke vene 3 zero me shume,
ato jane 9 nuk jane 0...
vej syzet here tjeter..

ato ilacet mos i kujto sa here qe nuk te vjen mire kur te nxjerrin ndonje defekte ne pah miqte , he te keqen xha Tanua.🦊

M'falni për ndërhyrje, ju lutna...
Kemi diçka të re anej nga amerika?

Thonë se trumpi iu është shtruar një kontrolli psikiatrik ku në një spital ushtarak e kanë kontrollu 30 neurolog e psikolog.
Që në fillim, menjëherë pas deklaratës së tij për "zhdukjen e një civilizimi (iraninan)" kam shpreh dyshimin dhe shqetësimin tim për këtë sëmundje mentale(prej budallai) të tij, dhe kam sugjeruar që ky njeri sa më parë të kapet e të mbyllet në apo prapa hekurave.
"Budallenjtë janë prej 99+ llojeve të tyre..", kanë thënë pleqtë dikur...dhe ky ka llojin e vet. 😂

Ah po ..ja dhe burimi...

" Maroku ka kontribuar me rreth 20 milionë dollarë, të cilat kanë ndihmuar në financimin e zyrës së Nickolay Mladenov, “përfaqësuesit të lartë” për Gazën pas luftës, si dhe pagat e komitetit teknokratik palestinez të krijuar nga bordi për të qeverisur Gazën, raportoi Financial Times.

Gjithashtu, Emiratet e Bashkuara Arabe kanë dhënë 100 milionë dollarë për trajnimin e një force të re policore për Gazën, por fondet janë të ngrira dhe programi nuk ka nisur ende, sipas dy personave të njohur me çështjen, të cituar nga Financial Times.

Departamenti Amerikan i Shtetit është angazhuar të rialokojë rreth 1.2 miliardë dollarë nga fondet e ndihmës për projekte në axhendën e bordit, por këto fonde ende nuk janë shpenzuar."

per fondin e paqes qe do investohet ne Gaza, Shqipria ka dhon 1 milion euro, dhe qe ne muajt pasardhes medohet te shkoje deri ne 5 milion,
mirp pyetja qe lind eshte ; pse trampi i ka bllokuar keto para tek Morgan bank, pse nuk fillon rindertimi i pallateve per njerzit qe jane kthyer aty dhe qe po flejne ne çadra,

" Maroku ka kontribuar me rreth 20 milionë dollarë, të cilat kanë ndihmuar në financimin e zyrës së Nickolay Mladenov, “përfaqësuesit të lartë” për Gazën pas luftës, si dhe pagat e komitetit teknokratik palestinez të krijuar nga bordi për të qeverisur Gazën, raportoi Financial Times.

Gjithashtu, Emiratet e Bashkuara Arabe kanë dhënë 100 milionë dollarë për trajnimin e një force të re policore për Gazën, por fondet janë të ngrira dhe programi nuk ka nisur ende, sipas dy personave të njohur me çështjen, të cituar nga Financial Times.

Departamenti Amerikan i Shtetit është angazhuar të rialokojë rreth 1.2 miliardë dollarë nga fondet e ndihmës për projekte në axhendën e bordit, por këto fonde ende nuk janë shpenzuar."

per fondin e paqes qe do investohet ne Gaza, Shqipria ka dhon 1 milion euro, dhe qe ne muajt pasardhes medohet te shkoje deri ne 5 milion,
mirp pyetja qe lind eshte ; pse trampi i ka bllokuar keto para tek Morgan bank, pse nuk fillon rindertimi i pallateve per njerzit qe jane kthyer aty dhe qe po flejne ne çadra,

Pasuron shoket e vete shoku @Pjer Thomas dhe nuk ka kontroll transparent mbi keto leke. Po shoku @Xha Tani nuk do qe nuk do te mesoj prej jush!

Back