Vanitas
V.I.P
librat e tij me qerruan nga syte , e tani mezi gjej filxhanin e kafes...![]()
Une kisha hallin mos nuk po i gjeje vrimen e bithes gjilperes pa filxhanin e kafes ja gjejme kusurin. Pije kafen me tas si amerikanet
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !librat e tij me qerruan nga syte , e tani mezi gjej filxhanin e kafes...![]()
mire o shoku Vani mire..Une kisha hallin mos nuk po i gjeje vrimen e bithes gjilperes pa filxhanin e kafes ja gjejme kusurin. Pije kafen me tas si amerikanet![]()
mire o shoku Vani mire..
krihja mire bishtat Pjeros dhe Petrit Koles![]()
Une bej duan e Amerikes se para 1913. Amerikes se VERTET kur ju nuk e kishit kap prej fyty.Po beni nje gabim klasor shoku @Xha Tani
Shoku @Pjer Thomas eshte nje vigan i letersis edhe pse ma ka prishur pak qejfin se per shkak te tij fitoi Edveri me 2013.
Ndersa Petraqi, ben duan e iranit e ha buken e amerikes![]()
Une bej duan e Amerikes se para 1913. Amerikes se VERTET kur ju nuk e kishit kap prej fyty.
i degjon akuzat qe te vijne nga populli more jezit..Une bej duan e Amerikes se para 1913. Amerikes se VERTET kur ju nuk e kishit kap prej fyty.
ju nuk dini c'flisni shoku Vani.?Po beni nje gabim klasor shoku @Xha Tani
Shoku @Pjer Thomas eshte nje vigan i letersis edhe pse ma ka prishur pak qejfin se per shkak te tij fitoi Edveri me 2013.
Ndersa Petraqi, ben duan e iranit e ha buken e amerikes![]()
Ne se gjykon si shumica, eshte prov se nuk je mire nga mendorja.i degjon akuzat qe te vijne nga populli more jezit..
jepi xhevap tani , ata po presin..
epo pakicat jane te shtruar ne cmendine sot..Ne se gjykon si shumica, eshte prov se nuk je mire nga mendorja.
Ndaj ju sundojn pedofilat, pederasat, sataniket.epo pakicat jane te shtruar ne cmendine sot..
ju nuk dini c'flisni shoku Vani.?![]()
hesht. pusho. mos fol. jezit.Ndaj ju sundojn pedofilat, pederasat, sataniket.
Ndaj ju sundojn pedofilat, pederasat, sataniket.
Lexo parrullen qe do dergoj sot ne Proteste;Qe kur vajtet te protestat jeni bere nje vagabond qe se ka shokun![]()
Lexo parrullen qe do dergoj sot ne Proteste;
Ne jemi me te mire se KAQ
Ne jemi me te zote se KAQ
Ne jemi me Shume se KAQ
Juaji , me dore ne zemer , Xha Tani![]()
Kur kalon kufirin ne te vrasim.Lexo parrullen qe do dergoj sot ne Proteste;
Ne jemi me te mire se KAQ
Ne jemi me te zote se KAQ
Ne jemi me Shume se KAQ
Juaji , me dore ne zemer , Xha Tani![]()
po hajde o vrame , ne qender te Cerrikut te pres..Kur kalon kufirin ne te vrasim.
Shtoje edhe kete.
Nuk te vret kush ti se je KOT. Ti ta mer shpirtin pakez nga pakez qeveria.po hajde o vrame , ne qender te Cerrikut te pres..
merri me vete dhe ata Trimat e tu , ti kesh per cdo te papritur..

Nuk te vret kush ti se je KOT. Ti ta mer shpirtin pakez nga pakez qeveria.
Din ti se cfar shkruhet ketu? Pyet shokun @Vanitas
View attachment 356473