Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Procedohet pronari i kompanisë farmaceutike CFO PHARMA, Nadir Çausholli.

Ska nevoje me lexu gazetat se e dime kush ka cfare
Une ne fakt nuk i njoh as njerin as tjetrin sepse nuk me ka interesuar, por me çuditi menyra e tyre e sjelljes ne mjedise publike! Kur pretendon se je dikushi, duhet qe kete ta tregosh edhe ne sjellje.
Keta jane modelet e "biznesmenit" shqiptar, te cilet e konsiderojne veten se jane mbinjerezor dhe te paprekshem!

Sjellje ordiniere ne "shkurlatos va vanculo madafaka" style, pse me shikon, pse me pe, e din ti kush jam, kush je ?! po shikoja dje edhe nje vidjojen ne tiktok, vajten çift te rinjesh gjermane te blenin ne nje market in tu Odhbenia, e kishin pyetur te mirrnin karrocen qe te sillnin gjerat qe kishin blere deri te makina, kur degjohej ai shqipoja vrap duke i perndjekur me britma, se thua po i vidhnin karrocen.

E kam thene dhe perseri mendoj te njejte, Odhbenia eshte ta kalosh ne tranzit, paguaje ate qe ke porositur mos diskuto, vaaiiii, vaaai andaaare stronzeta, have a goood day ! ``fumato``

Back